Σε απόσταση παραμένει η Άντζελα Δημητρίου από την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μετά τον έντονο διαπληκτισμό τους σε ταξίδι τους στο εξωτερικό που οδήγησε σε ρήξη την σχέση μητέρας – κόρης.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου 2024, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται να παίρνουν μια ευχάριστη ανατροπή, αφού η λαϊκή τραγουδίστρια είχε αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον της άλλης πλευράς.


Άντζελα Δημητρίου: Σκόπευε να κινηθεί νομικά

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.

Υπάρχει μια ανατροπή

Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει "παγώσει" τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η Άντζελα Δημητρίου θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν

«Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλει γενέσθαι», πρόσθεσε για την Άντζελα Δημητρίου και την δύσκολη περίοδο που βιώνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: