Η Ιωάννα Τούνη, μετά την επέμβαση στη μύτη της, χθες 9 Απριλίου υπεβλήθη σε νέα αισθητική επέμβαση προκειμένου να φτιάξει το στήθος της και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Αρχικά η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Για να καταλάβεις τώρα γιατί σου μιλάω, το στήθος μου πριν από την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό ήταν ένα τριάρι και τώρα μετά από εγκυμοσύνη και θηλασμό, όπως το χαρακτήρισε ο γιατρός, ήταν ένα δυάρι άδειο, sad!».

Και πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη: «Tώρα νομίζω πως επανήλθαμε. Ο γιατρός επέλεξε να μου βάλει ενθέματα δάκρυ. Κάτω από τον μυ τα έβαλα και γενικά ζήτησα ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, juicy στήθος και πιστεύω ότι το πήρα. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταλάβω τι γίνεται, είναι φυσικά πρησμένο, αλλά παρ' όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι υπερβολικό».

Και σε άλλο instastory αποκάλυψε: «Εγώ νιώθω ήδη πολύ happy. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι τόσο φυσικά και όπως τα έχω στο μυαλό μου. Μακάρι, και τα λέμε στη φωτογράφηση για μαγιό σε κανένα μήνα. Πονάω λιγάκι είναι αλήθεια, αλλά γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θα κακομοιριάζω όλη μέρα, οπότε όλα καλά. Θα με βοηθάνε και άνθρωποί μου όσο μπορούν με το μωρό γιατί απαγορεύεται να το σηκώνω. Αυτό είναι το θέμα, να μη σκιστούν τα ράμματα».



Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε στην Οδό Ζαρίφη 2 την αλλαγή στην εμφάνιση της συντρόφου του:

«Όταν παντρεύεσαι, κάνεις παιδί και οικογένεια, συναντιέσαι με τους αντίστοιχους άντρες που είναι παντρεμένοι και συνεννοείστε. Όλα τα μοιραζόμαστε με όλους, ξέρω εγώ, έγινε εργονομικό, από δυάρι έγινε τριάρι. Ξέρουμε το σπίτι. Το καλό στις συνεντεύξεις είναι ότι εγώ έχω στιβαρό ρόλο». «Μπορεί να είναι ένα καινούργιο δυάρι, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι ένας», απάντησε από τη μεριά της η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε: «Να πούμε στο κορίτσι περαστικά. Ό,τι ανεβάζει την αυτοπεποίθησή της, το σώμα της που είναι δικό της… Εγώ είμαι υπέρ στις κινήσεις που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας».