Ένα ρεπορτάζ-φωτιά σχετικά με το πότε θα γίνει ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη παρουσίασε στο «Πρωινό Σου Σου» ο Νίκος Γεωργιάδης. Σύμφωνα με όσα είπε, δεν θα γίνει μέσα στο 2024, αλλά όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά.

Εκτός από τον Μανώλη Κονταρό, ακόμα ένας κουμπάρος θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος ήδη συνδέεται με κουμπαριά με την τραγουδίστρια, καθώς έχει βαφτίσει την κόρη της Μελίνα.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, ωστόσο θα ακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο γλέντι, με πολλούς καλεσμένους.

Διαβάστε ακόμα: "Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονόπετρο στη Δέσποινα Βανδή" – Η αποκάλυψη στη Super Κατερίνα

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0g9tm5io861)


Η μαντινάδα του Κονταρού στη Βανδή και οι αποκαλύψεις για τον γάμο


Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό του «J2US» με την εμφάνισή του στο live του Σαββάτου 6 Απριλίου, ενώ αφιέρωσε μία μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή και στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Έλα Δέσποινα, όλος ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη. Έλα, και λέω, αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όπα και όλος ο κόσμος με ρωτά πότε θα σε στεφανώσω. Έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω. Δέσποινα, ο Βασίλης μας πετά από τη χαρά του, εσύ είσαι η αντιβίωση και όλα τα φάρμακά του. Είσαι το στήριγμά του. Πολύ το κουβεντιάζουμε για το δαχτυλιδάκι που σου έβαλε ο Βασίλης, Δέσποινα, στο χεράκι» τραγούδησε ο Μανώλης Κονταρός και η κάμερα εστίασε στο χέρι της Δέσποινας Βανδή, η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Στο τέλος του τραγουδιού, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ρώτησε αν τελικά η τραγουδίστρια με τον Βασίλη Μπισμπίκη θα παντρευτούν. Η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση και αποκάλυψε μόνο τον… κουμπάρο, ο οποίος θα είναι σίγουρα ο Μανώλης Κονταρός, όπως είπε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0dde5u41xjl)