Τη δική του σκληρή μάχη συνεχίζει να δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, που μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.


Ματίνα Παγώνη: Παραμένει σταθερός και αυτό είναι πολύ σημαντικό

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή, παραμένει σταθερός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει πάλι η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Έχουν γίνει δύο προσπάθειες. Αυτό γίνεται πάντα ύστερα από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Και βάσει των δεδομένων, η ομάδα αποφασίζει και ξεκινάει πάλι να τον ξυπνήσει», είπε η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Μιχάλης Γιαννάκος για Δημήτρη Κόκοτα: Η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους


Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), έδωσε νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου 2024.

O ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι γίνονται σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή που παραμένει στη ΜΕΘ και εξήγησε ότι η μακρά παραμονή ενός ασθενούς στην εντατική εγκυμονεί άλλους κινδύνους.

Δεν είναι ανησυχητικό για την υγεία του ότι είναι στη ΜΕΘ

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε: «Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι έγιναν καλά και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ για πάνω από έναν μήνα. Δεν σημαίνει κάτι, δεν είναι ανησυχητικό για την υγεία του ότι είναι στη ΜΕΘ. Οπωσδήποτε, όμως, η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους για την υγεία του».

Στην πορεία, ο Μιχάλης Γιαννάκος εξήγησε ότι το ιατρικό προσωπικό που έχει αναλάβει τον Δημήτρη Κόκοτα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει ο τραγουδιστής υγιής στο σπίτι του.


1-dhmhths-kokotas

Θα γίνουν σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης

«Ο άνθρωπος αυτός είναι σοβαρά και διασωληνωμένος. Από εκεί και πέρα γίνονται και θα γίνουν σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης, οι οποίες ελπίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι επιτυχημένες και ο άνθρωπος να γυρίσει υγιής στο σπίτι του. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, πιστεύω και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Ελπίζουμε να γυρίσει σπίτι του

Τέλος, ο Μιχάλης Γιαννάκος εξήγησε τι σημαίνει η σταδιακή προσπάθεια αποσωλήνωσης με ένα παράδειγμα. Όπως είπε: «Μπορεί να γίνει μια προσπάθεια σήμερα κι αν αποτύχει, να γίνει ακόμα μία σε δύο μέρες. Ελπίζουμε μία απ' όλες αυτές να είναι πετυχημένη, ο άνθρωπος να γυρίσει σπίτι του».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: