Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα του First Dates αλλά και σε ποια διάσημα ζευγάρια προτείνει να φάνε σούσι και σε ποια βρώμικο.


«Φέτος έχουμε διάφορες εκπλήξεις, μικρά πραγματάκια που θα είναι τεράστια έκπληξη. Θα γνωρίσετε περισσότερο και την υπόλοιπη ομάδα του First Dates. Ξεδιπλώθηκε όλη η παρέα φέτος. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και όλοι ”σούργελα”. Γενικότερα η εκπομπή σου παρέχει ασφάλεια. Εμένα όλες μου οι φίλες που είναι ελεύθερες είναι σε dating apps και βλέπεις ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων εκεί λέει ψέματα και είναι παντρεμένοι», ανέφερε αρχικά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα:


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0h53heczdxt)

Στην συνέχεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί  πρότεινε ποια διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια θα πρέπει να φάνε σούσι και ποια βρώμικο σε ένα first date.
πρότεινε ποια διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια θα πρέπει να φάνε σούσι και ποια βρώμικο σε ένα«Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε το ελληνικό του και στην Αμερική, οπότε τον Τάιλερ θα τον πήγαινε να φάει κάτι ελληνικό. Θα τον πήγαινε για πιτόγυρο γιατί στην μετανάστευση σου λείπει η μάνα χώρα. Η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο θα πήγαιναν να φάνε μύδια, πιστεύω πως κάπως έτσι την έριξε. Τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη θα τον έβαζα να φάει μακαρονάδα μιας και πάνε συνέχεια Ιταλία. Τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση θα τους έβαζα να φάνε σούσι. Την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη θα τους έβαζα να φάνε βρώμικο μιας και δουλεύει βράδυ και έχει και δυο παιδιά», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0h4mlnwbzn5)