Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και την δημοσιογράφο η Λιλή Πυράκη παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Η παρουσιάστρια του «First Dates», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, τον γάμο, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την δυσλεξία.

«Με τον Βασίλη κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Στην πραγματικότητα δεν κάλεσα κόσμο στον γάμο μου. Ο γάμος προέκυψε μετά τις διακοπές, οπότε ήμασταν αυτοί οι 15 άνθρωποι που είχαμε πάει στο νησί και είπαμε ότι θα παντρευτούμε. Κατ’ αρχήν εγώ δεν πιστεύω στους ανοιχτούς γάμους, στα μεγάλα πάρτι. Είναι πολύ προσωπικό και το κάνεις πιο πολύ για να δηλώσεις ότι είσαι έτοιμος να υποσχεθείς μπροστά σε μάρτυρες ότι αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον θέλω για πάντα», εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Σχετικά με την δυσλεξία, η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξήγησε: «Μίλησα γιατί είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ κόσμο. Τη δυσλεξία ξεκινάς να τη βιώνεις σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είμαστε δυσλεκτικοί, ότι είναι ωραίο να μιλάμε και να συζητάμε για αυτό το πράγμα πιο πολύ για τα νέα παιδιά. Όταν διαγνώστηκα με τη δυσλεξία, το αστείο στο σχολείο ήταν ότι η Ζεν θα λέει τις ειδήσεις γιατί η ανάγνωση ήταν πολύ δύσκολη και εγώ τώρα είμαι στην τηλεόραση».