Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος όχι μόνο άφησαν στο παρελθόν τη δικαστική διαμάχη τους, αλλά ετοιμάζουν και τη συνεργασία τους.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Λαμπάτος: Έγινε η ανάκληση της απόφασης με πρωτοβουλία Σεφερλή - "Μπορώ να πάρω τα χρήματα"

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» και μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή στον Γιώργο Λαμπάτο, που μέχρι πριν από λίγους μήνες ζούσε στην ανέχεια.


Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λαμπάτο: Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο

Η κουβέντα τους κατέληξε σε μια έντονη συγκίνηση, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει για τον Γιώργο Λαμπάτο: «Έρχεται στην πρόβα με τόση όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα ένα καλό σε κάποιον που ήθελε να πάρει τη ζωή στα χέρια του».

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λαμπάτο: Παλιός φίλος και νυν συνεργάτης

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε πρώτος να μιλάει στην κάμερα για τη νέα τους συνεργασία.

«Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι, λοιπόν, και με τον Γιώργο εδώ και πάλι», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Γιώργος Λαμπάτος: Μου φαίνεται σαν όνειρο

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή».


Μάρκος Σεφερλής: Δεν κρατάω καμία κακία στον Γιώργο Λαμπάτο

Για τη δικαστική τους διαμάχη ύστερα από παλιότερη συνεργασία τους, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε ότι δεν κρατάει καμία κακία στον ηθοποιό που, όπως είπε, «κατάλαβε το λάθος του».

«Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του», πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τόνισε ότι ακόμα κι όταν κέρδισε τις αγωγές, δεν κυνήγησε τον Γιώργο Λαμπάτο ούτε για να του κατασχέσει πράγματα, τα οποία μπορούσε να έχει.

Στο τέλος, ο Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε σε κλίμα συγκίνησης την όρεξη του Γιώργου Λαμπάτου όταν πηγαίνει στις πρόβες του.


Μάρκος Σεφερλής: Αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω», σημείωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μάρκος Σεφερλής παίρνοντας αγκαλιά τον Γιώργο Λαμπάτο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: