Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και την Ελένη Τσολάκη για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα, τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το θάνατο του και την αποδοχή της οικογένειας του για τη σχέση του, το #metoo και την υιοθεσία.


Αναφερόμενος στην σχέση του με τον αποθανών Μηνά Χατζησάββα, είπε:

«Όσο ζούσε ο Μηνάς είχα αγάπη, μετά τον θάνατο του βρισκόμουν σε ένα αγώνα επιβίωσης. Μετά τον θάνατο του ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά, δούλευα παρά πολύ και έλειπα παρά πολλές ώρες από το σπίτι. Ήταν αναγκαστικό γιατί έπρεπε να βιοπορίζομαι μόνος μου και είχα να πληρώσω, άδικα βέβαια, ένα φόρο κληρονομιάς για το σπίτι που είχαμε αγοράσει από κοινού αλλά ήταν στο όνομα του Μηνά. Σκληρή πραγματικότητα από το ξεκίνημα. Στην Αθήνα ήρθα γιατί είχε ξεκινήσει η σχέση με το Μηνά και αν δεν ερχόμουν θα κατέβαινε αυτός στα Χανιά. Θεώρησα επειδή ήμουν μικρότερος από το Μήνα είναι πιο εύκολο να το κάνω εγώ. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν δεν διέκοπτε τη σχέση μας ο θάνατος θα διαρκούσε μέχρι σήμερα».

Για την αποδοχή της οικογένειας του για τη σχέση τους και τις δυσκολίες μετά το θάνατο του, ανέφερε:


«Coming out έκανα οταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος και περήφανος για αυτό και δεν το έκρυβα. Στην Αθήνα ήταν καλύτερα, στα Χανιά που έμενα εγώ ήταν δύσκολα. Με τον πατέρα μου δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ γιατί θεωρούσα ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί. Θα του έκανε κακό».


«Μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”»

«Ήταν τόσο έντονη η αγάπη μας όσο την περιγράφω. Όταν φέρνω τα χαρακτηριστικά του στη σκέψη μου ακόμα και τώρα νιώθω ρίγος στην ραχοκοκαλιά μου. Δεν είχαμε προετοιμαστεί για το θάνατο του. Δεν ήξερα τι με περιμένει, το είδα την ώρα που συνέβη. Το πρώτο πράγμα που με θύμωσε ήταν που δεν μπορούσα να τον κηδέψω, δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του παρότι έγινε αποτέφρωση. Μετά τον χαμό του δέχθηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα” .Μπήκα ένα βράδυ να δω τα σχόλια και εκείνη την ημέρα πήρα πολλά ηρεμιστικά γιατί αγρίεψα. Αναρωτιόμουν ποιος είναι αυτός που τα γράφει. Μοιράστηκα το πένθος μου με τους πολύ οικείους μου».

Επίσης μίλησε για το #metoo και την υιοθεσία, τι είπε:


«Το #metoo μας έκανε καλό. Πρέπει να τελειώνουμε με τις ”αυθεντίες” που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια αυτοί οι άνθρωποι, έχουν φοβηθεί. Τουλάχιστον αυτοί που έκαναν τρομερά επιλήψιμα πράγματα έχουν στοχοποιηθεί. Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη θα το σκεφτόμουν τότε».

«Δεν θα έκανα ένα παιδί είμαι σε ηλικία που δεν θέλω να έχει ηλικιωμένο πατέρα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i1b2xd8v8x)