Για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Μενίδι με θύμα έναν 19χρονο, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησαν οι μπαμπάδες των δύο νέων και αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της υπόθεσης στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, σημείωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Γιώργο Λιάγκα ότι κανείς από την οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

*Διαβάστε εδώ: Γιάννης Ξανθόπουλος: "Έχω πάρει 50 τηλέφωνα την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε και δεν απαντά", λέει ο πατέρας του

Από τη μεριά του, ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή για την ψυχολογική κατάσταση του γιου του, ενώ υποστήριξε ότι έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του 19χρονου, αλλά κανείς δεν απαντά.


«Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά»

«Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω... Δεν απαντούσαν! Πενήντα τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τούς έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του τραγουδιστή.

«Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν», πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i0b1kqrort)

«Ποτέ δεν επικοινώνησε ο τραγουδιστής μαζί μου και ούτε θέλω. Δεν θέλω τίποτα από αυτούς, ούτε να τους γνωρίσω, ούτε να με γνωρίσουν», είπε οργισμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου αναφορικά με το αν υπήρξε επικοινωνία από τον Γιάννη Ξανθόπουλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i0c85syoa9)

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Παναγιώτης Μπαλακτάρης σχολιάζοντας τα όσα είπε η οικογένεια του 19χρονου αλλά και ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες: «Έγινε προσπάθεια από τον ίδιο τον Γιάννη να επικοινωνήσει με τις οικογένειες και των δύο ατόμων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, και αυτού που χάθηκε και αυτού που επέζησε, με τον οποίο ήταν στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου».

«Δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική έρευνα, μπορεί να πάρει και μερικούς μήνες, το σημαντικό είναι να αποδειχτεί τι ακριβώς συνέβη. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν έχει καταθέσει ακόμη», είπε κλείνοντας ο δικηγόρος του τραγουδιστή.