Συμπληρώθηκε ένας μήνας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου νεαρού.

Το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στο «Πρωινό» για τις προσπάθειες και του ίδιου αλλά και του γιου του να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού.

«Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα τελικά στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω… Δεν απαντούσαν. 50 τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του τραγουδιστή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i0b1kqrort)


Για τον τραγουδιστή, ο πατέρας του τόνισε ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται βοήθεια από ειδικούς.

«Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά ακόμη ψυχολογικά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν», είπε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή Παναγιώτης Μπαλακτάρης. Όπως είπε, απαντώντας στον πατέρα του 19χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί του, «έγινε προσπάθεια από τον τραγουδιστή να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των εμπλεκόμενων» και τόνισε πως η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Γίνεται προσπάθεια συλλογής αποδεικτικού υλικού, η διαδικασία μπορεί να πάρει ακόμη και μήνες», εξήγησε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i0c85syoa9)

«Να βοηθήσουμε να αποδειχθεί τι ακριβώς συνέβη», τόνισε και σε ερώτηση για τον λόγο που ο τραγουδιστής δεν έχει καταθέσει ακόμη, έναν μήνα μετά το τροχαίο, ο κύριος Μπαλακτάρης σημείωσε ότι «για να καταθέσει πρέπει να υπάρχει δικογραφία, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη».