Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλους διασκέδασε η Μαρία Αντωνά το Σαββατόβραδο, παρέα μαζί της η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, η πρώην παίκτρια του Survivor, βγήκε με την τραγουδίστρια και πολύ καλή της φίλη, για να χορέψουν και να τραγουδήσουν στις πίστες.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί στην είσοδο του κέντρου χαμογελαστές. Με ένα μαύρο κοντό τοπ και ένα ροζ σορτσάκι, η Μαρία Αντωνά πόζαρε και για μερικές σόλο φωτογραφίες στον φακό.

Δείτε φωτογραφίες

6645_maria_antona_antigoni_psixrami_1342024
6659_maria_antona_1342024
6673_maria_antona_1342024
6672_maria_antona_1342024


Ο χωρισμός της Μαρίας Αντώνα με τον Άρη Σοϊλέδη

Το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη.

Λίγο αργότερα, η κάμερα του «Fay's Time» συνάντησε την πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία ανέφερε ότι «βρίσκεται σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση» χωρίς να αναφερθεί στον πρώην ποδοσφαιριστή.


Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fhxirr0zzl)

 

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ αλλά και όσους της έστειλαν προσωπικό μήνυμα μετά την είδηση ότι χώρισε με τον επί 7 χρόνια σύντροφό της, ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν με κουμπάρο τον Κώστα Φραγκολιά.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Παιδιά θέλω να σας πω ότι πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τον κόσμο που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή όμως βρίσκομαι σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Παρά την επιμονή των δημοσιογράφων που τη ρωτούσαν, αν σκέφτεται το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, η Μαρία Αντωνά δεν επεκτάθηκε περισσότερο και αποχώρησε από το σημείο που βρίσκονταν οι κάμερες.


Φωτογραφίες από NDP