Συνέντευξη από κοινού παραχώρησαν η Νικολέτα Βλαβιανού και η κόρη της, Μαρία Μαρκέτου, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Η γνωστή ηθοποιός, Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε για τη σχέση με την κόρη της, την εγκυμοσύνη της αλλά και το εγγόνι της.

Η Μαρία Μαρκέτου δήλωσε αρχικά: «Ως μαμά έχει αυτή την τρέλα. Είναι αυστηρή, επειδή ήταν και πατέρας μαζί. Ειδικά στην εφηβεία με κυνηγούσε, εγώ δεν άκουγα τίποτα. Ως γιαγιά είναι… βούτυρο. Του κάνει όλα τα χατίρια».

«Ειδικά εμείς στις πιο προβεβλημένες δουλειές, οι γυναίκες καριέρας καλό είναι τα παιδιά να τα κάνουμε νωρίς. Αν το κάνεις μεγαλύτερη το παιδί, δεν έχεις αντοχές», σχολίασε από την πλευρά της η Νικολέτα Βλαβιανού και πρόσθεσε: «Έχει περάσει δύσκολα η Μαρία στην εγκυμοσύνη της, γιατί την περάσαμε παρέα και όχι παρέα με τον σύντροφό της. Ήμουν μέσα στον τοκετό της, ήταν δική της επιλογή».

Στη συνέχεια, η Μαρία Μαρκέτου ομολόγησε: «Η μητέρα μου μού έδωσε πολλή δύναμη από την αρχή, απ’ όταν ήμουν έγκυος, επειδή δεν ήμουν μαζί με τον πρώην άντρα μου. «Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου το παιδί. Πρέπει να κάνεις δύο δουλειές, κάποια πράγματα να τα ανεχτείς. Εγώ ονειρευόμουν να φτιάξω μία μεγάλη οικογένεια, αυτό που δεν είχα εγώ ως παιδί. Μεγάλωσα χωρίς την πατρική φιγούρα, τα παιδιά στο Δημοτικό με κορόιδευαν και αυτό με στεναχωρούσε. Ρωτούσα τη μητέρα μου: "Πού είναι ο πατέρας μου;". Εκείνη προσπαθούσε να μου εξηγήσει, μου έλεγε ότι είναι στα καράβια. Όταν κατάφεραν και επικοινώνησαν, πήγαμε στο σχολείο και έλεγα στους συμμαθητές μου: "Ορίστε ο πατέρας μου"».

Επίσης, σε ερώτηση για το αν ήθελε ποτέ δεύτερο παιδί η Νικολέτα Βλαβιανού απάντησε: «Όχι, άλλο παιδί δεν είχε. Όταν έχεις περάσει δύσκολα με την πρώτη φάση, λες "τώρα άμα ξαναχωρίσω, θα έχω 2 παιδιά;". Εγώ ήξερα ότι θέλω παιδί από μικρή και ήξερα ότι θα το μεγαλώσω μόνη μου. Δεύτερο παιδί δεν ήθελα. Υπήρξαν σχέσεις που θα μπορούσαν να συνεχίσουν αλλά δεν ευόδωσαν».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0knh3ry5hll)