Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε μία αποκάλυψη στο «Happy Day» για τη σχέση του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε ακόμη - Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σούπερ Κική: "Αυτό είναι το πιο χοντρό που είπε για τον Λιάγκα, δεν αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου για πλάκα" (Βίντεο)

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε πει σε δηλώσεις της πως δεν έκανε unfollow τον Χρήστο Μάστορα στο Instagram, ενώ τον είχε κάνει για ένα 24ωρο και με αφορμή αυτό η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στον αέρα του «Happy Day»


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συμφωνώ με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Θεωρώ ανώριμο το unfollow αν πρόκειται μετά από 24 ώρες να ξανακάνεις follow. Συμφωνώ με τη Γαρυφαλλιά, ότι αν έχεις αποφασίσει ότι δεν σου κάνει για σύντροφος, κάνε unfollow και μην ξανασχοληθείς».


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για Χρήστο Μάστορα και Γαρυφαλιά Καληφώνη


«Το θέμα είναι να έχεις αποφασίσει με βεβαιότητα ότι θέλεις να φύγει από τη ζωή σου. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα unfollow 24 ωρών και λέει ότι δεν έγινε. Μήπως έγινε; Μήπως της χάκαραν το instagram;», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Yπήρξε κάτι ασήμαντο - Δηλαδή ήταν ένα μικροκαυγαδάκι

«Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε κατά λάθος, επειδή έχω έναν άνθρωπο πολύ κοντά στον Χρήστο Μάστορα που είναι πολύ καλός μου φίλος μου είπε και να υπήρξε κάτι, ήταν ασήμαντο. Δηλαδή ήταν ένα μικροκαυγαδάκι», είπε κλείνοντας για τη σχέση του ζευγαριού η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: