Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε στην «Ελένη» η Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι είπε πως νιώθει χαρά, ανυπομονησία και περηφάνια για το πως έχει αποδεχθεί ο κόσμος -μέχρι στιγμής- το τραγούδι της, Zari που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

«Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά γιατί όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες. Στόχος μου είναι να πάμε και να τα ‘’σπάσουμε’’. Να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό που θα ‘’γράψει’’ και θα το εισπράξει και ο κόσμος».

Η Μαρίνα Σάττιστην αρχή δεν διάβαζε τις κριτικές αλλά μετά κατάλαβε ότι είναι σαν να κόβεις την ροή αυτού του «διαλόγου».

«Προτιμώ το τραγούδι να προκαλεί έναν αντίκτυπο –θετικό ή αρνητικό- παρά να είναι κάτι που «πέρασε και δεν ακούμπησε». Δεν ήταν όνειρό μου να πάω στην eurovision αλλά είχα εξοικειωθεί με την ιδέα απ’ όταν μου είχε ξαναγίνει πρόταση στο παρελθόν. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάω στην eurovision γιατί νιώθω σίγουρη και έτοιμη».

Αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι από τις προηγούμενες βραδιές της eurovision

«Αγαπημένο τραγούδι απ’ όσα μας έχουν εκπροσωπήσει στην eurovision είναι to s.a.g.a.p.o. Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο, στο κομμάτι της έκθεσης».

Όπως είπε, στο παρελθόν φοβόταν την έκθεση και το τι θα πει ο κόσμος

«Επειδή έχω ακούσει και πολλά κατάλαβα είναι μέρος της σχέσης με το κοινό. Στη ζωή μου «ρίχνω ζαριές» γιατί αυτό που κάνουμε είναι αποτέλεσμα αυτού που είμαστε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0mdjq02wkch)