Η Ευρυδίκη μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της, αλλά και τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη.

Η τραγουδίστρια, Ευρυδίκη  μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν είναι εύκολη πορεία τα 30 χρόνια καριέρας».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη. «Ο Μπομπ είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου, από τη μία άκουγε Iron Maiden και από την άλλη, Ευρυδίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη ζωή και την ηλικία της, η Ευρυδίκη δήλωσε: «Φέτος έσβησα 56 κεράκια και λέω "μωρέ είμαι εγώ 56; Δεν είμαι". Προσπαθούσα να είμαι κοντά στον γιο μου, ένιωθα ενοχές όταν έπρεπε να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τη δουλειά και να είμαι καλή μαμά, προσπάθησα, δεν ξέρω αν τα κατάφερα».

Τέλος, η Ευρυδίκημίλησε για τη Eurovision, ενώ σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι, θα πάει καλά, το τραγούδι της έχει κάτι το τραβηκτικό, κολλάς. Το "Ζάρι" δεν είναι κοντά στα ακούσματά μου, αλλά ακούγοντάς το έχει κάτι που με τραβάει. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσω συμβουλές, γιατί όσες φορές πήγα στη Eurovision δεν πήρα καλές θέσεις», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fjzcs7ursh)