Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 η Ντάνη Γιαννακοπούλου ανέβασε στο προφίλ της το στιγμιότυπο που ποζάρει με την μπλούζα της να είναι σηκωμένη και δεμένη κόμπο, με αποτέλεσμα να φαίνεται η αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της.

«Δεν πιστεύω στα μάτια μου», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ηθοποιός.


Λίγους μήνες πιο πριν, η Ντάνη Γιαννακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά εξήγησε τι αλλαγές έχει παρατηρήσει στη ζωή της, απ' όταν έμεινε έγκυος.


Ντάνη Γιαννακοπούλου: Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν κοιμάμαι καθόλου. Κοιμάμαι ένα δίωρο. Έχω κάτι πονάκια, έχω πολύ άγχος και στο ξεκίνημα είχα άγχος, γιατί είχα κάτι επιπλοκές και τώρα έχω άγχος. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη, επειδή κι εγώ είχα τη σειρά και σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια ότι μεγαλώνω και δεν πρέπει να χάσω το τρένο», είπε χαρακτηριστικά η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει. «Δεν ξέρω γιατί το περνάμε εμείς οι γυναίκες αυτό. Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων κι είναι πολύ αγχωτικό αυτό. Το συζητούσαμε αρκετά με τον σύζυγό μου κι είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, αλλά ήρθε πιο νωρίς, ήμασταν τυχεροί», εξήγησε η ηθοποιός.Καταλαβαίνω ότι έχω ένα πλασματάκι μέσα μου

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι έχω ένα πλασματάκι μέσα μου κι οφείλω και θέλω και είναι προτεραιότητά μου να το προστατεύσω και θα κάνω τα πάντα γι' αυτό. Θα πω και τα όχι μου, θα βάλω τα όριά μου καλύτερα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ντάνη Γιαννακοπούλου.


Είναι κοριτσάκι

Τέλος, αποκάλυψε το φύλο του μωρού της. «Όταν έκανα την εξέταση β' επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο, λέω εντάξει, είναι ίδια με εμένα. Είναι κοριτσάκι. Εγώ κοριτσάκι ήθελα», είπε κλείνοντας η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: