Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», περιμένει το πρώτο της παιδί και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της.

Δείτε ακόμη - Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Δεν ήταν μια αναμενόμενη εγκυμοσύνη

«Δεν ήταν μια αναμενόμενη εγκυμοσύνη. Επειδή είχα και γω τη σειρά και ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη, σκεπτόμενη πως δεν πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα όμως μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια. Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων και είναι πολύ αγχωτικό. Το συζητούσαμε με τον άντρα μου και είχαμε πει να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή της προσπάθειες, έτυχε όμως πιο γρήγορα», δήλωνε η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.


Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 02/05/2024 μέσα από τα social media την αντίδρασή της για μια ερώτηση που δέχεται συχνά και η οποία όπως φαίνεται την ενοχλεί. Αυτή η ερώτηση δεν είναι άλλη από το πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι και 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Μη ρωτάτε πόσα κιλά έχω πάρει

«Μη ρωτάτε μια έγκυο εννιά μηνών πόσα κιλά έχει πάρει. Κάπου έλεος. Ρωτήστε πως νιώθει για τον επικείμενο τοκετό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντάνη Γιαννακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Αντέδρασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου με την αδιάκριτη ερώτηση