Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» βρέθηκε η Λένα Δροσάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο που η ίδια έπαιξε στο κίνημα #metoo, αλλά και για το διαζύγιό της από τον επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Όλα όσα έκανα για το #metoo, τα έκανα για τον γιο μου. Έπρεπε να σπάσει η αλυσίδα του "επιτρέπω στον εαυτό μου να κακοποιείται". Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή. Οι λέξεις ακόμα δεν μπορούν να βγουν από το στόμα μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι η αίσθηση του ότι θέλω να υπάρχω ολόκληρη με τα όριά μου. Και αυτό να το ξέρει και το παιδί μου να το κάνει. Πήγα κόντρα σε όλο αυτό. Έπρεπε να το παλέψω πολύ με εμένα, ήμουν φτερό στον άνεμο».

Τέλος, αναφερόμενο στο διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Λένα Δροσάκη είπε: «Είμαι ευαίσθητη και παλεύω ακόμα με αυτό. Ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι συνέχεια. Ακόμα προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες μου μετά το διαζύγιο. Είμαι πολύ περήφανη που δεν εγκατέλειψα τις δυσκολίες».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0oucyleti8x)