Στην «κόντρα» που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τους Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά, αναφέρθηκε σήμερα η εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει στον συνεργάτη της ότι υπήρξε προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Συγκεκριμένα, στον «αέρα» της εκπομπής συζητήθηκε το «ξέσπασμα» του Γιώργου Λιάγκα κατά του Νίκου Μουτσινά, για τον ηλικιακό ρατσισμό, που δεχόταν, με τη συζήτηση να πηγαίνει στα όσα είχε δηλώσει προ ολίγων μηνών ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: "Επί μισό χρόνο έλεγε ότι πρέπει να φύγω από την τηλεόραση" (Βίντεο)

«Τώρα ξαφνικά, μια γυναίκα στα 50 της, να θυμάται να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει να τραγουδάει στα μπουζούκια. Εντάξει, αφού της αρέσει, καλά κάνει», είχε αναφέρει τότε ο Δημήτρης Παπανώτας.


Δείτε επίσης - Κασσελάκης για Παπανώτα: "Καλά έκανα που τον διέγραψα - Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις, όχι στα λόγια"

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτη Παπανώτα: Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν και πριν 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά

«Όταν ήμασταν στο "Κους-Κους", ο Νίκος Μουτσινάς με έλεγε παππού, και ήμουν 34 χρονών. Το έχει ο Νίκος Μουτσινάς αυτό, μπορεί να ήταν και πλάκα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μουτσινά.

Μέσα από το χιούμορ μπορεί να ειπωθούν πολύ σκληρά πράγματα

«Καμιά φορά, και δεν το λέω για τον Νίκο Μουτσινά που τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ, μέσα από το χιούμορ μπορεί να ειπωθούν πολύ σκληρά πράγματα. Η τηλεόραση δεν είναι δημόσιο, και ο Γιώργος Παπαδάκης υπάρχει (σ.σ. τόσα χρόνια στην τηλεόραση) γιατί κάνει νούμερα και τον αγαπάει ο κόσμος», σημείωσε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Δεν ήταν θέμα ηλικίας, είμαι μεγαλύτερος

«Καλά, εγώ όταν έκανα το σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση, δεν εννοούσα ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ξαφνικά φαντάζεστε να πω εγώ τώρα -γιατί άκουσα κάποιους να λένε "θα κάνω ό,τι θέλω"-, ότι θέλω να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, να ντυθώ και να πάρω τα νυστέρια και να σου έρθω, θα μου πεις "οκ, δικαίωμά σου;" Εννοούσα, ότι όταν ξεκινήσεις στα 50 μια καριέρα παρουσιαστή και δεν ξέρεις τη δεοντολογία κλπ.. Για αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, το αντιδεοντολογικό, να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση. Δεν ήταν θέμα ηλικίας, γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας, φέρνοντας στη συζήτηση την «κόντρα» του με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Έκανες και εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή τη κουβέντα. Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός, χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα 

Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα

«Ανοίγεις τώρα μια κουβέντα, η οποία δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δεν θα ήθελα να το κάνω τώρα, που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για εμένα, έκανες και εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή τη κουβέντα. Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός, χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα, γιατί αυτό εννοείς. Από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στο μοντάζ, δεν μπορεί να το ξέρει πάντα μια παρουσιάστρια. Και εγώ έχει τύχει να χρεωθώ λάθος που έγινε στο μοντάζ. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι έχει μπει μια τελεία σε αυτό», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, απαντώντας στον συνεργάτη της, με εκείνον να λέει: «Δεν υπήρχε μοντάζ. Δεν βλέπω να έχει μπει μία τελεία από την άλλη πλευρά. Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι σε αυτή τη δουλειά να τηρούμε την δεοντολογία; Αρκεί να την ξέρουμε».


Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είδε φως και μπήκε

«Όμως η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν και πριν 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν πέρασε προχθές είδε φως και μπήκε», επισήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να της απαντά ότι: «Είναι διαφορετικό να κάνεις ένα show με ένα autocue απέναντί σου, και διαφορετικό να κάνεις αυτό που κάνεις εσύ, το οποίο έχει να κάνει επικαιρότητα καλλιτεχνική, τηλεοπτική κλπ, και χρειάζεται πληροφορία».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»