Για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές 2024 αλλά και για το σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν στην εβδομάδα μόδας.

Δείτε ακόμη - Συγκινεί ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Βέφα Αλεξιάδου: "Την εγκατέλειψαν όλοι" (Βίντεο)


Αγγελική Ηλιάδη: Πρέπει να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας

«Σκεφτόμουν εδώ και πολλά χρόνια να πολιτευτώ, για να είμαι ειλικρινής. Μου έγινε η πρόταση από το ΛΑ.Ο.Σ και τη δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και σαν Ελληνίδα πολίτης συμμετέχω στις Ευρωεκλογές. Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί περισσότερο η φωνή μας και όχι μόνο η φωνή των πολιτικών προσώπων. Είναι ακόμη πιο σημαντικό, εμείς που ζούμε σε αυτή τη χώρα και βιώνουμε όσα βιώνουμε, να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε επίσης - Βέφα Αλεξιάδου: “Δεν βγήκα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον ή να πω κακιά κουβέντα” (Βίντεο)


Άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Βέβα Αλεξιάδου

«Θεωρώ άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέβας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές. Επειδή είναι μεγάλοι άνθρωποι, δε σημαίνει ότι δεν έχουν ζωή μέσα τους και όρεξη. Ίσα - ίσα, όταν βλέπουμε μεγάλους ανθρώπους να έχουν διάθεση και όρεξη να ασχοληθούν με πράγματα, πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τους υποστηρίζουμε» είπε η Αγγελική Ηλιάδη για το σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: