Τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω» παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 23/04/2024 ο Πάνος Μουζουράκης, κι εκεί, έκανε και μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε ότι η βάπτιση της κόρης του με τη Μαριλού Κόζαρη έχει γίνει ήδη.

Πάνος Μουζουράκης: Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία

«Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα. Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

1-panos-moyzoyrakhs-mariloy-kozarh

Την κάναμε τη βάπτιση

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Πάνο Μουζουράκη αν πλησιάζει η βάπτιση της κόρης του με τη Μαριλού Κόζαρη με τον ίδιο να προχωρά στην αποκάλυψη.

«Τη βάπτιση την κάναμε κιόλας» είπε ο Πάνος Μουζουράκης αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Στην αρχή αιφνιδιάστηκα


«Στην αρχή αιφνιδιάστηκα αλλά χωρίς να δημιουργηθούν ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα. Επειδή ξέρω ότι η Μαρίνα είναι πανέξυπνο πλάσμα, κάτι έχει κάνει και βλέπαμε ξαφνικά όλοι στο TikTok να τραγουδάνε το τραγούδι της» σχολίασε σε άλλο σημείο ο Πάνος Μουζουράκης.

Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε και στο ενδεχόμενο να δούμε την Άννα Βίσση στη θέση του κριτή στο «The Voice».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: