Το απόγευμα της Κυριακής 09/10/2023, η Ελένη Τσιριγκάκη βάφτισε την κόρη της, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, από το μυστήριο απουσίαζε ο πατέρας της μικρής Μελίνας και γνωστός τραγουδιστής, Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Η πρώην σύζυγός του, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», κατηγόρησε τον τραγουδιστή ότι δεν έχει καμία επαφή και επικοινωνία με την κόρη του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την πλευρά του Γρηγόρη Μπιθικώτση και αποκάλυψε τον λόγο που ο τραγουδιστή δεν έδωσε το «παρών» στη βάφτιση της κόρης του.

Ο Γρηγόρης τηρεί στάση αναμονής

«Μιλήσαμε με τη μάνατζερ του, τη Σπυριδούλα Κάμπου. Μας είπε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τηρεί στάση αναμονής, να δει τι θα πει η μια πλευρά, για να δει αν θα τοποθετηθεί.

Γνώριζε πότε θα γίνει η βάφτιση

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βάφτιση, δεν αρνείται ότι γνώριζε πότε θα γίνει η βάφτιση, απλά δεν ήθελε να πάει, για να μη πυροδοτήσει την κατάσταση, να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Αντί να τελεστεί δηλαδή ήρεμα και όμορφα το μυστήριο, να γίνει ένας καβγάς. Αυτό δήλωσε, αυτό οφείλω να μεταφέρω», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ελένη Τσιριγκάκη: Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν

Η Ελένη Τσιριγκάκη στις δηλώσεις της εξαπόλυσε βαριές κατηγορίες κατά του πρώην συζύγου της.

«Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν, θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της».

Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί

«Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι».

Ο Γρηγόρης με άφησε χωρίς χρήματα

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω; Ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου», τόνισε η Ελένη Τσιριγκάκη, πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: