Ένα  εντυπωσιακό και παράλληλα συγκινητικό   φινάλε έκανε ο Διονύσης Ζάχος στο Mayor στο Κολωνάκι μετά  από μια επιτυχημένη σεζόν με απανωτά sold out με τη  πετυχημένη παράσταση  «Satiros» με τον Άκη Παππά να έχει  τη μουσική επιμέλεια. Η μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη απόλαυσε τον ταλαντούχο showman στο τελευταίο του βράδυ και τον γέμισε με χαρά  μια  δάκρυα.

Η Βασίλισσα της νύχτας δεν σταμάτησε να γελά με τις μιμήσεις του ενώ όταν εκείνος εμφανίστηκε ως Ζωζώ, την πλησίασε και το μαγαζί πήρε φωτιά. Να σας θυμίσουμε πως τους συνδέει μια πολύχρονη φιλία και αλληλοεκτίμηση.

zaxos-zozo__1_
zaxos-zozo__2_
zaxos-zozo__3_
zaxos-zozo__4_



Πέρσι μάλιστα στα γενέθλια της,  ο Διονύσης Ζάχος της έκανε μια όμορφη έκπληξη αφού  της ευχήθηκε ως… Ρενα Βλαχοπούλου ενώ έκανε και ένα μίνι σόου αφιερωμένο στη Ζωζώ που του το ζήτησε.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στο φινάλε του αγαπημένου performer, εκτός από την Ζωζώ Σαπουτζάκη, ήταν, o Άγγελος Διονυσίου, η τηλεοπτική Τσαντούλα από την «Μάγισσα», Δήμητρα Κόλλα, αλλά και η Νίνα Λοτσάρη, με τις οποίες πόζαρε ο Διονύσης Ζάχος, κατά την διάρκεια του σόου του.

zaxos-kolla__1_
Ζάχος και Κόλλα μαζί με τον στυλίστα τους Γιάννη Κλιμάνογλου
zaxos-kolla__2_
zaxos-kolla__3_