Την Άννα Κουτσαφτίκη υποδέχτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» το Σάββατο 27/04/2024.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα, τις ανησυχίες της αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της που έτυχε την ίδια περίοδο με την εγκυμοσύνη της.

Δείτε ακόμη - Άννα Κουτσαφτίκη: Επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την "Μουρμούρα" μετά από 7 χρόνια και αυτός είναι ο λόγος


Άννα Κουτσαφτίκη: Ήταν ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων

«Έχασα τον πατέρα μου και μετά από 3,5 μήνες έμεινα έγκυος. Ήταν ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων. Δεν μπόρεσα ούτε το πένθος του πατέρα μου να βιώσω όπως πρέπει ούτε την εγκυμοσύνη μου, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια», είπε αρχικά η Άννα Κουτσαφτίκη.


Πάντα θα μου λείπει ο μπαμπάς

«Πάντα θα μου λείπει ο μπαμπάς. Αν δεν έκανα το παιδί, θα μου έλειπε περισσότερο. Κάπως υπάρχει μία συνέχεια, μία σύνδεση. Στενοχωριέμαι που δεν τη γνώρισε και αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά αλλά δεν πειράζει, κάπου από εκεί πάνω τη βλέπει», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.


Δεν είμαι καλή με τα πρακτικά και τα καλύπτει ο άντρας μου

Στη συνέχεια η Άννα Κουτσαφτίκη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, λέγοντας: «Νομίζω ότι ο Νίκος έχει κάποια καλλιτεχνικά κομμάτια του που δεν τα εξέφρασε ποτέ. Αυτό είναι που παίρνει από εμένα και τον συμπληρώνει. Όπως εγώ που δεν είμαι καλή με τα πρακτικά μου τα καλύπτει ο άντρας μου», συμπλήρωσε η Άννα Κουτσαφτίκη.

Έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά αλλά κάπως μέσα μου δεν ήθελα να επιλέξω σύντροφο από τον χώρο.


Δεν ήθελα να επιλέξω σύντροφο από τον χώρο

«Άλλες φορές η συνεργασία μας είναι εύκολη, άλλες δύσκολη, όπως παντού. Έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά αλλά κάπως μέσα μου δεν ήθελα να επιλέξω σύντροφο από τον χώρο. ήθελα να είμαι προσγειωμένη αλλά επειδή έχω μία τρέλα ήθελα να έρχομαι σε επαφή με την κανονική ζωή, να μην χάνομαι σε όλο αυτό το καλλιτεχνικό», τόνισε η Άννα Κουτσαφτίκη.


Ο Νίκος με καταλαβαίνει και με νιώθει πολύ

Ο Νίκος σέβεται πάρα πολύ αυτό που είμαι, αλλά κάποια πράγματα δεν το καταλαβαίνει. Κάποια στιγμή που έκανα θέατρο και δεν πληρωνόμουν καλά δεν το καταλάβαινε. Γενικά με καταλαβαίνει και με νιώθει πολύ. Σαν μπαμπάς είναι εξαιρετικός και ήταν ένας από τους λόγους που καταλήξαμε να είμαστε μαζί», συμπλήρωσε κλείνοντας η Άννα Κουτσαφτίκη.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: