Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την επιστροφή της στο νέο ριάλιτι με το «Tv Queen», για τα αρνητικά σχόλια, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και άλλα, στην κάμερα του «I Love Σου Κου».

Ιωάννα Μαλέσκου: Είπε το "ναι" επειδή χρονικά κούμπωνε 

Aρχικά, για την τηλεοπτική της επιστροφή η παρουσιάστρια δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενη. Η απόφαση που ήταν καταλυτικής σημασίας για εμένα, δηλαδή για το "ναι" που είπα, ήταν επειδή χρονικά κούμπωνε σε αυτό που μπορούσα να κάνω στη φάση αυτή. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όταν νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς ανθρώπους».

Έχει γνωρίσει τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι;

«Από κοντά, όχι. Τις έχω γνωρίσει εξ' αποστάσεως. Η συμβουλή που θα τους έδινα θα ήταν να είναι ο εαυτός τους», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TV Queen (@tvqueengr)


Έχω περάσει από διάφορα στάδια

Για το αν η ίδια ήταν ο εαυτός της κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της πορείας, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε: «Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Θα έλεγε ότι πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, δεν επέτρεψα να φανούν, δεν τα ενεργοποίησα, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και μέσα σε αυτούς τους λόγους έχω ευθύνη και εγώ. Στέκομαι στο τώρα και στο τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου».


1-iwanna-maleskoy-instagram_-6
1-iwanna-maleskoy-instagram_-5

Έχουμε συνυπάρξει στις συσκέψεις

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της στη νέα εκπομπή, σημείωσε: «Έχουμε συνυπάρξει στις συσκέψεις τις οποίες έχουμε κάνει, στις συναντήσεις μας και σε μερικές τηλεφωνικές επικοινωνίες. Η μέχρι τώρα επαφή που έχουμε είναι σε πάρα πολύ ωραίο και πολιτισμένο επίπεδο».Για τα αρνητικά σχόλια και το πώς τα αντιμετωπίζει:

«Τα αρνητικά σχόλια πάντα είναι καλοδεχούμενα, όπως και τα θετικά. Αλλά δεν περιμένω από τους ανθρώπους, είτε επαγγελματικά, είτε γενικώς ως άνθρωπος, να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Δεν θέλω κόλακες δίπλα μου, θέλω ανθρώπους που θα μου επισημάνουν κάτι που μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψή μου, αλλά κάτι το οποίο μπορώ να κάνω καλύτερα για να βελτιωθώ. Αν αισθανθώ όμως ότι υπάρχει μια εμμονή, μια εμπάθεια, τότε ή θα χαμογελάσω και θα πάω παρακάτω, ή θα πω - δεν θα σιχτιρίσω αν αυτό περιμένετε να ακούσετε - ή θα πω "δεν βαριέσαι, εντάξει, όλα καλά"».


1-iwanna-maleskoy-instagram_-3
1-iwanna-maleskoy-instagram_-4

Παρεξηγήθηκε αυτό που είπα

Σε ερώτηση για τον όρο «πεζοδρόμιο» στη δημοσιογραφία, η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε: «Δεν παρεξηγήθηκα. Παρεξηγήθηκε αυτό που είπα. Εμένα δεν μου αρέσει ο όρος "πεζοδρόμιο". Εννοώ, ότι ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αλλά προτιμώ να πω "ρεπορτάζ στον δρόμο". Και επειδή έχω κάνει και εγώ στο ξεκίνημά μου γνωρίζω πολύ καλά τη δυσκολία και τους απαιτητικούς ρυθμούς».


«Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω. Ασφαλώς και θέλω να επιστρέψω», ανέφερε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: