Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ρουσλάνα, η Ουκρανή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή παγκοσμίως μετά τη νίκη της στη Eurovision το 2004.


Η Ρουσλάνα είχε εμφανιστεί σε μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία υπέρ της Ουκρανίας, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2022, μαζί με άλλους Έλληνες τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας στο φιλανθρωπικό Music & Fashion Show, με σκοπό να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί στις παθούσες οικογένειες από τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου του 2022 είχε φθάσει  στη χώρα μας όπου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κρατώντας διαρκώς στα χέρια της τη σημαία της Ουκρανίας.


Στα 49 της χρόνια, η Ουκρανή τραγουδίστρια είναι εμφανώς αλλαγμένη και αγνώριστη, όμως παραμένει όμορφη και χαμογελαστή, με ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα. Άλλωστε, και τότε, πριν από 18 χρόνια, η Ρουσλάνα είχε εκφράσει τη μεγάλη συμπάθειά της στον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο διαγωνίστηκαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη  Eurovision.

rouslana1a__1_
rouslana1a__1_
rouslana1a__2_
rouslana1a__3_


Η νίκη τελικά πήγε στη Ρουσλάνα, η οποία με την εμφάνισή της με τις προβιές, τις φωτιές, τις ιαχές και κυρίως την άγρια ομορφιά της έκανε το "Wild Dances" μία από τις κλασικές πλέον στιγμές της Eurovision.

Ruslana - Wild Dances | Ukraine 🇺🇦 | Grand Final | Eurovision 2004



Τον  Μάρτιο του 2022 η Ρουσλάνα είχε μιλήσει στο Mega για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την αγωνία για τη χώρα της.

"Υπάρχουμε 30 χρόνια ως ανεξάρτητη χώρα. Ήρθε η ώρα να πούμε με αποφασιστικότητα "όχι στον πόλεμο”. Μόνο ειρήνη, εμείς επιλέγουμε το φως, εμείς επιλέγουμε την ειρήνη. Δεν θέλουμε πόλεμο. Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου και τον λαό μου", είχε πει Ρουσλάνα.