Με αφορμή την εξομολόγηση για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί η Μαρίνα Σπανού σε νεαρή ηλικία επειδή οι γονείς της είναι ηθοποιοί, η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία ως κόρη μιας πολύ αγαπητής και γνωστής ηθοποιού, της Βίκυς Σταυροπούλου.


Δανάη Μπάρκα: Συμβαίνει και σε ενήλικους ανθρώπους

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα τρυφερά χρόνια της παιδικής ηλικίας. Μπορεί να συμβεί και από μεγαλύτερους ανθρώπους που δεν το περιμένεις. Γιατί ένα παιδί 10 χρονών λες ότι μπορεί να μη ξέρει να σκεφτεί σφαιρικά και αντικειμενικά. Δυστυχώς βλέπουμε ότι συμβαίνει και σε ενήλικους ανθρώπους, στα social media, παντού« ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.


Θα βρεθεί κάποιος που θα σχολιάσει "επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός"

«Εμένα ακόμη και τώρα που κλείνω 32 ετών και είμαι ηθοποιός από τα 25 μου, κάνω αυτή τη δουλειά στην τηλεόραση 4 χρόνια και θα βρεθεί κάποιος που θα σχολιάσει "επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός". Τόσα έχεις να πεις, εκεί πρέπει να μείνεις; Ποτέ δεν με επηρέασε το "η μαμά μου είναι ηθοποιός". Άλλα πράγματα μπορεί να με επηρέαζαν πολύ περισσότερο» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega, το «Πάμε Δανάη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: