Η Ελένη Ράντου, στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, καταγράφεται να ακουμπά στον ώμο της μητέρα της και να ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα.


Ελένη Ράντου: Αυτές τις μέρες μάς έχουν περισσότερη ανάγκη

«Αγκαλίτσα μου. Αυτές τις μέρες μάς έχουν περισσότερη ανάγκη. Και τους έχουμε και εμείς!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, 30/04/2024, η Ελένη Ράντου, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της χαρίζουν χιλιάδες likes και να της στέλνουν τις ευχές τους για το Πάσχα.


«Το να φροντίζεις έναν άνθρωπο με άνοια είναι σαν να ζεις ένα θρίλερ καθημερινά»

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ελένη Ράντου είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι η μητέρα της πάσχει από άνοια, ενώ είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η ίδια στη φροντίδα της.


«Το να φροντίζεις έναν άνθρωπο με άνοια είναι σαν να ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, με την ένταση που δεν ξέρεις πότε θα σου κοπεί η ανάσα», είχε σημειώσει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι όλο αυτό «σε επηρεάζει, και σε παραλύει, και κοστίζει απίστευτα σε χρόνο, σε πόνο και χρήμα, που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Είσαι πολύ μόνος σου», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ελένη Ράντου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: