Χαμό προκάλεσε χθες η Μαρία Αντωνά, δημοσιεύοντας ένα Instagram Story κόλαφο κατά του πρώην συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη. Ωστόσο λίγο αργότερα η παρουσιάστρια ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα χάκερ και δεν έγραψε εκείνη αυτά τα λόγια,

Δείτε ακόμη - Μαρία Αντωνά: Παραβίασαν τον λογαριασμό μου, λέει μετά το "Αρούλη ήσουν μικρός σε όλα" που ανέβηκε στο Instagram 


Μαρία Αντωνά: Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Πολλοί δεν πίστεψαν ότι όντως ο λογαριασμός της χακαρίστηκε από αγνώστους, μιας και η Μαρία Αντωνά πήρε ξανά την πρόσβαση αρκετά γρήγορα.


Η Μπέττυ Μαγγίρα, ωστόσο, δημοσίευσε ένα μήνυμα που δέχτηκε από την πρώην συνεργάτιδά της χθες το απόγευμα, το οποίο αποδεικνύει ότι έπεσε θύμα χάκερ, μιας και η Μαρία Αντωνά δεν θα έστελνε ποτέ κάτι τέτοιο.

«Της χάκαραν το προφίλ της Μαρίας! Ιδού και για τους δύσπιστους!» έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα, κάνοντας screenshot τη συνομιλία της με την Μαρία Αντωνά.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Μαρία Αντωνά: Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι έπεσε θύμα χάκερ