Η κάμερα του Πρωινού του ANT1 και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, λίγο μετά τις πασχαλινές της διακοπές στη Μύκονο με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή μίλησε για όσα ετοιμάζει τους επόμενους μήνες, ενώ στο τέλος δέχτηκε ερώτηση για το δαχτυλίδι στο χέρι της.

«Ετοιμάζω νέα συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο μαζί. Προηγείται ένα καλοκαίρι που θα κάνω κάποιες μεγάλες συναυλίες για τα 30 μου χρόνια (στο τραγούδι). Μεγαλώσαμε, γίναμε 30 χρονών μουσικά γιατί αν με ρωτάς, θα λέω έγινα 30. Θα κάνουμε συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τους Kings και τον Mente Fuerte», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη γιατί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος. Να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε».

Στο τέλος, η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης και τις φήμες για γάμο, αρκέστηκε να πει: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω».