Η Ελένη Μενεγάκη βούρκωσε μιλώντας για τους ηλικιωμένους ανθρώπους αλλά και για τη Γιορτή της Μητέρας, που είναι την Κυριακή 12 Μαΐου, και έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα στους τηλεθεατές.

Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Πράγματα που είναι πολύ απλά για εμάς, αλλά τα ξεχνάμε γιατί ο χρόνος τρέχει… εκεί όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί».

Και πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη: «Ειλικρινά σας μιλάω τώρα, μου ήρθε να πάρω τη μάνα μου τηλέφωνο (Ζέτα Μισόκαλου), ανεξαιρέτως αν είναι την Κυριακή η Γιορτή της Μητέρας, σάμπως με τη μαμά μου περιμένω τη Γιορτή της Μητέρας για να την πάρω τηλέφωνο; Δεν μιλάμε μέσα στη μέρα ή όταν περάσουν δύο τρεις μέρες για τους χ λόγους που μπορεί να μην έχω χρόνο ή να μην είμαι καλά και να μη θέλω να με ακούσει και να το αποφεύγω. Τη στιγμή που θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα την πάρω, καταλαβαίνω την ίδια στιγμή πόσο καλό έχω κάνει στη δική της ψυχή».

Και τόνισε η Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να αφιερώσετε δύο λεπτά και να πάρετε τους δικούς σας τηλέφωνο, εκείνους που ξεχνάτε να πάρετε μέσα στη μέρα, να δώσετε δυο λεπτά από τον χρόνο σας. Δώστε χαρά, δώστε αγάπη…»!