Ο Ορέστης Τζιόβας την Τετάρτη 15/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβαςμιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά, αναφέρθηκε στα σχολικά του χρόνια και εξέφρασε την άποψή του για την πολιτική.

«Ήμουν άτακτο παιδί, όχι αληταράς, δεν έκανα άσχημα πράγματα. Ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε, να κοροϊδέψω τον καθηγητή, να τους ξεσηκώσω όλους να πάμε σε γήπεδο. Ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους έπεισα όλους και φύγαμε», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Όσον αφορά στην πολιτική, ο Ορέστης Τζιόβας σημείωσε: «Έτσι όπως είναι η πολιτική ζωή, είναι λίγο απεχθής. Δεν θες να ασχοληθείς, λες ότι θα γίνω σαν κι αυτούς. Πολλοί ξεκίνησαν με διαφορετικά όνειρα και έγιναν σαν τους άλλους. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι η πολιτική, με ενδιαφέρουν τα κοινά, με ενδιαφέρει να προσφέρω. Αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος, μπορεί να σε φάει. Και νομίζω ότι με τη ζωή που έχω κάνει γενικότερα, πολύ εύκολα μπορεί να με “μαυρίσουν”, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα». 

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έχεις βρόμικο παρελθόν;

Ορέστης Τζιόβας: Έχω κάνει κι εγώ τα αίσχη μου!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Καλά έκανες, τα έχεις ευχαριστηθεί;

Ορέστης Τζιόβας: Ναι!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν έχεις κάνει κακό σε κανέναν;

Ορέστης Τζιόβας: Όχι, κακό δεν έχω κάνει. Μπορεί να έχω πληγώσει συναισθηματικά.