Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη ζωή της, τον έρωτα και τη συντροφικότητα.
Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη Eurovision.


Βάνα Μπάρμπα: Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision ήταν λίγο "ορφανή"

«Η φετινή Eurovision μου άρεσε, το επίπεδο ήταν πολύ καλό, παλιά ήταν ανούσια. Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision ήταν λίγο “ορφανή”», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.


Με το χρήμα δεν έχω καλή σχέση, είμαι πολύ σπάταλη

Για τον έρωτα, το χρήμα και τη σχέση της με τον χρόνο ανέφερε: «Δεν θυμάμαι σε ποια σειρά πήρα τα περισσότερα χρήματα, με το χρήμα δεν έχω καλή σχέση, είμαι πολύ σπάταλη. Προσπαθώ να κάνω φίλο τον χρόνο, αλλά δεν μπορώ. Ο έρωτας είναι έρωτας γιατί δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, είναι φευγαλέος. Δεν θεωρώ ότι είμαι ικανή να στηρίξω έναν γάμο, αγαπώ πολύ την ελευθερία μου και μάλλον είναι φοβία. Μου λείπει πολύ ένας σύντροφος. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να ακολουθήσει καμία συμβουλή από μένα, το παιδί θα κάνει αυτό που θέλει», είπε στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα.


Είχα καβαλήσει το καλάμι

«Πήγα στα Όσκαρ, έχω κρατήσει το φόρεμα και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα κραγιόν στη ζωή μου. Είχα καβαλήσει το καλάμι, ήταν όλα εύκολα, αλλά ο χρόνος μου έδειξε πως πρέπει να "κατέβω από το άλογο" και να πατήσω στη γη», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για την υγεία της η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως «στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα για την τηλεόραση και τα επαγγελματικά της δήλωσε: «Μου αρέσουν τα πρωινά, δεν αντέχω όμως την υποκουλτούρα όπως το TV Queen. Ετοιμάζω τις γιορτές αγάπης με τα ιδρύματα αλλά και μία πολύ ωραία δουλειά για το σινεμά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: