Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει εδώ και λίγους μήνες ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, καθώς πήραν επίσημα διαζύγιο έπειτα από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Όπως είχε αποκαλύψει η «ΟΝ time», το ζευγάρι εδώ και μήνες είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει, με τον Δημήτρη Λάλο να βρίσκει άλλο σπίτι, σε κοντινή απόσταση από αυτό όπου μένει η πρώην πλέον σύζυγός του και η κόρη τους Νικολέτα, ώστε να έχει συχνή επαφή με τη μοναχοκόρη τους. Το διαζύγιο βγήκε συναινετικά, με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη, καθώς το πρώην ζευγάρι έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την κόρη του. Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή «Πρωινό». Ο Νίκος Αγαπηνός τόνισε ότι πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο με τη διάθεση και του ενός και του άλλου να είναι θετική.

«Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά, με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μια διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών. Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές» είπε αρχικά ο κ. Αγαπηνός.

«Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών, κι έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις. Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι -και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας- δεν με αφορούν ως νομικό, γιατί δεν νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις» πρόσθεσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου.

Νέο κεφάλαιο

Κάποιες εβδομάδες νωρίτερα, είχε προηγηθεί η είδηση για το χωρισμό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον Γιάννη Νταλιάνη, με τα σενάρια για σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» να πληθαίνουν, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τούς έχει απολαύσει μαζί σε τρυφερές σκηνές των ηρώων που υποδύονται.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν χωρίσει σχεδόν ταυτόχρονα, με τις φήμες για τη σχέση τους να οργιάζουν, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει. Αντιθέτως, κρατούν άκρως διακριτική στάση, αποφεύγοντας να δίνουν τροφή για σχόλια. Και όπως λένε όσοι τους ξέρουν, είναι μαζί, αλλά δεν το λένε επίσημα, ώστε να αποφύγουν σχόλια και περαιτέρω δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime