Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών από τον Δήμο Αθηναίων.

*Διαβάστε εδώ: Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του - Δείτε βίντεο

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγαμματισμού, Γιώργος Γιάνναρος, προχώρησε σε σχετική δήλωση, εξηγώντας ότι οι ζημιές που παρατηρήθηκαν στον τάφο του ηθοποιού προκλήθηκαν εξαιτίας εργασιών εκταφής σε εφαπτόμενο τάφο.

«Οι υλικές ζημιές που παρατηρήθηκαν στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, προήλθαν από προγραμματισμένη εκταφή σε εφαπτόμενο τάφο. Η Υπηρεσία του Α’ Κοιμητηρίου όταν έλαβε γνώση του συμβάντος ανέλαβε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την άμεση αποκατάσταση του μνήματος. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τους οικείους του αποθανόντα και τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις ενέργειες που έγιναν ώστε η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Θεοδώρα Βουτσά: Όταν το άκουσα, ήταν σοκαριστικό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, η οποία μάλιστα ζει μόνιμα στη Σιγκαπούρη με την οικογένειά της.

«Στην αρχή, όταν το άκουσα, ήταν σοκαριστικό. Όταν πέρασε το πρώτο σοκ, πήρα τηλέφωνο τον Δήμο και μου είπαν ότι θα φτιαχτεί η ζημιά. Πήγε και η μητέρα μου στο νεκροταφείο μαζί με τον μαρμαρά να το φτιάξουν», είπε αρχικά.

«Παρατήρησαν πολλοί ότι δεν έχουμε βάλει φωτογραφία του μπαμπά και νόμιζαν ότι την κλέψανε», συμπλήρωσε.

Η Θεοδώρα Βουτσά αποκάλυψε ότι «η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε, δεν ήθελε να θαφτεί, ήθελε να καεί. Εμείς πιστέψαμε ότι δεν θα έπρεπε να τον κάψουμε, για να μπορεί να πηγαίνει ο κόσμος».

Η κόρη του ηθοποιού ερωτήθηκε και για την σχέση της με την Αλίκη Κατσαβού, για την οποία είπε: «Δεν έχουμε επαφές. Δεν έχουμε τσακωθεί, δεν έχει γίνει κάτι τύπου σαπουνόπερα. Απλά αν δεν ήταν ο μπαμπάς, δεν θα είχαμε σχέση, δεν έχουμε κοινούς παρονομαστές. Οπότε, όταν έφυγε ο μπαμπάς, αυτομάτως η σχέση μας αποσυντονίστηκε, διαλύθηκε; Δεν ξέρω πώς να το πω».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1f69d34iryx)