Τη Μύκονο επισκέφθηκε για ακόμα μία χρονιά για τις διακοπές της η Lindsay Lohan.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί των ανέμων μαζί με τον Άραβα σύζυγό της, Bader Shammas, και τον 10 μηνών γιο τους, Luai.

Δείτε ακόμη - Λίντσεϊ Λόχαν: Απολαμβάνει τη βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου (Βίντεο)

H Lindsay Lohan επέλεξε για τη διαμονή της το πολυτελές ξενοδοχείο Santa Marina στην περιοχή του Ορνού. Κατά τη διάρκεια της 10ήμερης παραμονής της στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων, η 38χρονη Lindsay Lohan απέφυγε τις κοσμικές παραλίες και περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σε βίλα του συγκροτήματος προσπαθώντας να προστατέψει την οικογένεια από τα φλας των παπαράτσι.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV κατάφερε να την απαθανατίσει σε χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, σαν καλή μαμά πήγε να μαζέψει το καρότσι του μπέμπη της και στη συνέχεια έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της. Η μητρότητα και ο γάμος έχουν αλλάξει τη Lindsay Lohan και πλέον το πρώην κακό κορίτσι του Χόλιγουντ έχει αφήσει πίσω τα καπρίτσια και τους καβγάδες και έχει θέσει σαν προτεραιότητα τους άνδρες της ζωής της, κάτι που μας επιβεβαίωσε και το περιβάλλον της, κάνοντας λόγο για μια υποδειγματική μητέρα και σύζυγο.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον οικονομολόγο στο επάγγελμα Shammas το 2022, ενώ τον Ιούλιο του 2023 γέννησε τον γιο της στο Ντουμπάι, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: