Αποκλειστικά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μία φάση που γερνάει κι αυτό «γράφει» με μία απίστευτα θρασύτατη νεότητα.

Ο συνθέτης αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, δηλώνοντας πως είναι από ανθεκτικό υλικό.


Σταμάτης Κραουνάκης: Ο Κασσελάκης δίνει το παράδειγμα

«Για να είναι τη μία μέρα στην Παλαιστίνη και την άλλη στον Ολυμπιακό, να έχει σαρώσει τις γειτονιές, δίνει ένα παράδειγμα για όσα έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.


Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 πεταμένα διαμερίσματα

«Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη. Πάμε σύμφωνα με το τι "βίτσιο" έχει ο καθένας στο μυαλό του για το τι είναι Αριστερά», είπε ο συνθέτης, και συμπλήρωσε πως, εκείνο που έχει σημασία είναι το μεροκάματο των ανθρώπων.

1-stamaths-kraounakhs-gia-stefanos-kasselakhs-video-mega-1

Είναι δυνατόν να μας κυνηγάει μία κάμερα από πίσω

«Είναι δυνατόν να μας κυνηγάει από πίσω μία κάμερα για να δει πως κάνουμε κουμάντο τη ζωή μας; Και τότε που δεν υπήρχε η τηλεόραση και η παντοδυναμία των πρωινάδικων, οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν τέτοιες. Ο Καραμανλής έτρωγε με τον Χατζιδάκι και τον Χορν μία φορά τον μήνα», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Ο χειρότερος καλλιτέχνης είναι καλύτερος από τον καλύτερο πολιτικό», τονίζει ο Σταμάτης Κραουνάκης.


Όπου υπάρχει "μέλι" πάει ο Στέφανος Κασσελάκης

Όπως είπε ο ίδιος, δεν θα κατέβει στην πολιτική, αν και του το έχουν ζητήσει πολλές φορές.

Όσο για τις αντιδράσεις σχετικά με τις εμφανίσεις του Στέφανου Κασσελάκηη στα μπουζούκια, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε «καλά κάνει. Είναι πολιτικός, κατεβαίνει για πρωθυπουργός. Όπου υπάρχει "μέλι" πάει», είπε κλείνοντας ο συνθέτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: