Οι Coldplay ήρθαν, μάγεψαν και ευχαρίστησαν το κοινό που βρέθηκε στις δύο sold out συναυλίες τους στο OAKA και τώρα καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στα γυρίσματα του νέου τους βίντεοκλιπ στο Ηρώδειο.

Το διάσημο συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα και έβαλε «φωτιά» στο ΟΑΚΑ με τις δύο μοναδικές συναυλίες του που αποθεώθηκαν από το κοινό που έσπευσε να τους καταχειροκροτήσει. Διάσημοι και μη έδωσαν το παρών, με τους Coldplay να ευχαριστούν τον κόσμο που πήρε μέρος στο υπερθέαμα.

Το «ευχαριστώ» των Coldplay για τα δύο «μυθικά βράδια»


Σε ανάρτησή τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, οι Coldplay έγραψαν: «Ελλάδα σε ευχαριστούμε για τα δύο μυθικά βράδια, στο εκπληκτικό Ολυμπιακό Στάδιο».Κάλεσμα στα γυρίσματα του νέου τους βιντεοκλίπ

Και σαν να μην έφταναν αυτά, σήμερα το διάσημο συγκρότημα πρόκειται να γυρίσει ένα νέο βίντεοκλιπ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο και καλεί όσους θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτό.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή τους στα social media, έγραψαν:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού βίντεο. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην Οδό Μιρτσιέφκυ 29 Αθήνα, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε όχι άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι τσάντες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξή μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!». Υπο ακραίες καιρικές συνθήκες με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο δεκάδες φαν του βρετανικού συγκροτήματος, Coldplay, εκείνοι που επιλέχθηκαν αρχικά για να συμμετάσχουν στο μουσικό βιντεοκλίπ αναμένουν τη σειρά τους για να περάσουν από το πρώτο σημείο ελέγχου.