Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «Πρωινό» και στην Ελένη Βουλγαράκη για την εκλογή του αδελφού του Σάκη Αρναούτογλου, τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, το βάρος του που δεν τον βοηθάει να κινηθεί όπως θέλει.


Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο αδερφός μου δε δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα

«Πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πολλά χρόνια. Φαντάσου έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δε δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ», αποκάλυψε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον αδερφό του Σάκη Αρναούτογλου που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

1-sakhs-arnaoutoglou-grigoris-arnaoutoglou-eyroboyleyths

Κουράζομαι αλλά το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε αν κουράζεται από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχει. Ραδιόφωνο, βραδινή και ταξιδιωτική εκπομπή. «Κουράζομαι αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά».


Είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά

«Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δε μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου», είπε κλείνοντας ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: