Καίτη Γαρμπή: Τραγουδά μαζί με άλλες 6 διάσημες Ελληνίδες το "Επιτέλους", στέλνοντας κοινωνικό μήνυμα
Νέο νόημα αποκτά η μεγάλη επιτυχία
Η Καίτη Γαρμπή έδωσε το σύνθημα και έξι δυναμικές γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, που όμως μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και εκφράζουν τα ίδια αιτήματα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της

Διασκευή – έκπληξη της τεράστιας και διαχρονικής επιτυχίας της «Επιτέλους» σε μουσική και στίχους του Φοίβου, με την ευγενική συμμετοχή 6 γυναικών που έχουν ξεχωρίσει η καθεμία στον τομέα της και στέλνουν ένα δυνατό και σημαντικό μήνυμα, παρουσιάζει η Καίτη Γαρμπή, η οποία όντας πάντα σκεπτόμενη και κοινωνικοποιημένη έδωσε το σύνθημα και έξι δυναμικές γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, που όμως μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και εκφράζουν τα ίδια αιτήματα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της.
Στο «Επιτέλους», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum μαζί με music video, συμμετέχουν οι Ναταλία Γερμανού, Νίκη Λυμπεράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Ευγενία Σαμαρά, Γιώτα Τσιμπρικίδου και Φανή Χαλκιά.
Επτά γυναίκες έδωσαν ραντεβού στο στούντιο για να ερμηνεύσουν το αγαπημένο τραγούδι, με πολυεπίπεδα μηνύματα, που «διαβάζεται» με πολλούς περισσότερους τρόπους από όσα ευθέως δηλώνει.
Ναταλία Γερμανου, Νίκη Λυμπεράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Ευγενία Σαμαρά, Γιώτα Τσιμπρικίδου και Φανή Χαλκιά μαζί με την Καίτη Γαρμπή υψώνουν τη φωνή τους με μια λέξη – σύνθημα: «Επιτέλους»! Το τραγούδι σε στίχους και μουσική Φοίβου αποκτά με αυτή την αφορμή νέα ορμή και νόημα.
Στο «Επιτέλους», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum μαζί με music video, συμμετέχουν οι Ναταλία Γερμανού, Νίκη Λυμπεράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Ευγενία Σαμαρά, Γιώτα Τσιμπρικίδου και Φανή Χαλκιά.
"Επιτέλους": Γυναίκες ενωμένες σαν μια γροθιά
Επτά γυναίκες έδωσαν ραντεβού στο στούντιο για να ερμηνεύσουν το αγαπημένο τραγούδι, με πολυεπίπεδα μηνύματα, που «διαβάζεται» με πολλούς περισσότερους τρόπους από όσα ευθέως δηλώνει.Ναταλία Γερμανου, Νίκη Λυμπεράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Ευγενία Σαμαρά, Γιώτα Τσιμπρικίδου και Φανή Χαλκιά μαζί με την Καίτη Γαρμπή υψώνουν τη φωνή τους με μια λέξη – σύνθημα: «Επιτέλους»! Το τραγούδι σε στίχους και μουσική Φοίβου αποκτά με αυτή την αφορμή νέα ορμή και νόημα.