Ρία Ελληνίδου: Χόρεψε με τον γιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Το βίντεο από τις διακοπές τους στην Αράχωβα
Στην Αράχωβα
Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα βίντεο, στο οποίο η Ρία Ελληνίδου χορεύει με τον γιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Με τον γιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου χόρεψε στην Αράχωβα η Ρία Ελληνίδου, καθώς βρέθηκαν στην περιοχή για να γιορτάσουν το Πάσχα, μιας και ο επιχειρηματίας κατάγεται από την περιοχή. Το γνωστό μοντέλο είχε μαζί του και τον γιο του, Πάρη, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Ιωάννα Τούνη.
Διαβάστε: Αγκαλιά στα μπουζούκια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου, "τράβηξαν" τα βλέμματα (Εικόνες)
Ρία Ελληνίδου: Το γλυκό βίντεο με τον γιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Αν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου δε δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες από τη ζωή τους, ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές που «πρόδωσαν» το ταξίδι τους. Παράλληλα, είδε το φως της δημοσιότητας κι ένα βίντεο, στο οποίο η τραγουδίστρια χορεύει με τον γιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε βίντεο από το Instagram του ζευγαριού, όπου ο μικρός Πάρης χορεύει το τραγούδι «Γουστάρω να χορεύω» μαζί με τη Ρία Ελληνίδου.
«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα, ένα παιδάκι να αισθάνεται καλά με τη νέα σύντροφο του μπαμπά, ένα παιδάκι με τον νέο σύντροφο της μαμάς. Και έτσι πρέπει να είναι. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, θα μοιραστεί ώρες, θα μοιραστεί χρόνο με τον νέο σύντροφο ή τη νέα σύντροφο. Άρα λοιπόν και οι νέοι σύντροφοι, γιατί από αυτούς περνάει περισσότερο, θα πρέπει να ρίχνουν γέφυρες για τα παιδάκια», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
En