Βίκυ Καγιά: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα - "Είναι άσχημο και ανεπίτρεπτο να γράφονται ψέματα για την προσωπική μου ζωή" (Βίντεο)
Δεν είναι σωστό γιατί τα παιδιά μας είναι μεγάλα και διαβάζουν και συζητούν πράγματα, τόνισε
Η Βίκυ Καγιά τοποθετείται δημόσια για τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας ότι όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και χαρακτηρίζοντάς τα «άσχημα και ανεπίτρεπτα»
Η δημόσια εικόνα της Βίκυ Καγιά παραμένει διαχρονικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όμως η ίδια επιλέγει πλέον όλο και πιο συχνά να τοποθετείται ξεκάθαρα απέναντι σε όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή. Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις ημέρες του Πάσχα και έκαναν λόγο για πιθανή κρίση στον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή Super Κατερίνα, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες αλλά και να εκφράσει τον προβληματισμό της για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τέτοια θέματα, ειδικά όταν εμπλέκονται παιδιά.
Διαβάστε: Η Βίκυ Καγιά για τη χρονιά που πέρασε: "Ήταν δύσκολη συναισθηματικά με διάφορα θέματα, υγείας, οικογενειακά" (Βίντεο)Βίκυ Καγιά: Η τοποθέτηση για τα δημοσιεύματα και την προσωπική της ζωή
Η Βίκυ Καγιά δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφτηκαν, τονίζοντας πως πρόκειται για ανακρίβειες που δεν έχουν καμία βάση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Πολλές φορές έχουν γραφτεί πράγματα μέσα στα χρόνια και αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Απλά υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Τα παιδιά μου που έχουν μεγαλώσει. Και τα δύο τα μικρά μας και τα δύο τα μεγάλα του άντρα μου. Και είναι λίγο άσχημο να γράφονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Και είναι και λίγο ανεπίτρεπτο αν με ρωτάτε, διότι, όταν δεν υπάρχει κάποιος λόγος και όταν δεν υπάρχει ένας ουσιαστικός λόγος να γράψεις κάτι τέτοιο τόσο άσχημο και βαρύ, γιατί να το κάνεις; Δεν το έχω καταλάβει αυτό. Από την άλλη, τι να κάνουμε ρε παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα. Ανοίγεις τις ειδήσεις κάθε μέρα και βλέπεις τι συμβαίνει και πιάνεται η καρδιά σου. Όμως όχι, δεν είναι σωστό, δεν είναι σωστό γιατί τα παιδιά μας είναι μεγάλα και διαβάζουν και ακούν και συζητάνε πράγματα, γονείς, φίλοι, στο σχολείο, και δεν είναι ωραίο πράγμα να γίνεται αυτό».
Η ανησυχία για τα παιδιά και το διαδίκτυο
Πέρα από το ζήτημα των δημοσιευμάτων, η Βίκυ Καγιά στάθηκε και στο μεγαλύτερο άγχος της ως μητέρα, που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των παιδιών της μέσα στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον.«Το μεγαλύτερο μου άγχος αναφορικά με τα παιδιά είναι η ασφάλεια τους. Να είναι ασφαλείς. Είναι το διαδίκτυο, είναι τα social media, είναι το Ίντερνετ, είναι όλα αυτά που γίνονται καθημερινά. Και δεν με αφήνει αυτό το πράγμα να κοιμηθώ τα βράδια. Σας το λέω πραγματικά. Και με όλα αυτά που γίνονται στην τηλεόραση, στα νέα κορίτσια, στα νέα αγόρια, το bullying το online... Δεν μπορώ να ησυχάσω κάποιες φορές τα βράδια. Φαντάζομαι και όλες οι μαμάδες, όχι μόνο εγώ», επισήμανε.
Οι συμβουλές στα παιδιά της και η στάση ζωής της
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τη φιλοσοφία που προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της, δίνοντας έμφαση στην ευγένεια, αλλά και στην προσωπική δύναμη απέναντι στις κοινωνικές πιέσεις.«Συμβουλεύω τα παιδιά να είναι ψύχραιμα. Και ένα πράγμα που τους λέω πάντα, είναι το ότι το να είσαι καλός δεν χρειάζεται σε αυτή τη ζωή, δεν χρειάζεται να είστε καλοί με τους πάντες, να είστε ευγενικοί όμως χρειάζεται. Υπάρχει ειδοποιός διαφορά, υπάρχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο. Ναι, να είμαστε ευγενικοί, αλλά όχι συνέχεια καλοί γιατί έτσι παρασύρεσαι δεξιά αριστερά, μπορεί κάτι να μην θες να το κάνεις και να το κάνεις με το ζόρι. Καλό είναι να μην το κάνουμε αυτό. Ναι στην ευγένεια, όχι στην καλοσύνη», είπε. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει άμεσο πλάνο επιστροφής στην τηλεόραση, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την τωρινή της καθημερινότητα: «Δεν έχω κάτι στα σκαριά για να επιστρέψω στην τηλεόραση, η αλήθεια είναι. Και θα σας το πω. Αλλά δεν υπάρχει κάτι. Δεν μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση. Και μπορεί να ακούγεται και άσχημο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Έχω τον προγραμματισμό μου, το πλάνο μου, τα δικά μου, και μια χαρά είμαι τώρα».
En