Ανέστης Ευαγγελόπουλος: "Με την Κατερίνα πήγαμε μαζί στο μαιευτήριο και γεννήσαμε - Είναι συνεχώς πάνω από το παιδί" (Βίντεο)
"Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο"
Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος, στενός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτει πώς βιώνει τις πρώτες ημέρες με την κόρη της και τι συνέβη στο μαιευτήριο.
Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ζει τις πρώτες ημέρες με τη νεογέννητη κόρη της, Ξένια. Η παρουσιάστρια, που δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να γίνει μητέρα, κρατά πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με το κοντινό της περιβάλλον να περιγράφει μια ιδιαίτερα συγκινητική και γεμάτη περίοδο.
Διαβάστε: Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος κατακεραυνώνει τον Δημήτρα Παπανώτα: Μιλάει για ζήλια, κόμπλεξ και "μπούρδες" (Βίντεο)
Διαβάστε: Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος κατακεραυνώνει τον Δημήτρα Παπανώτα: Μιλάει για ζήλια, κόμπλεξ και "μπούρδες" (Βίντεο)
Ανέστης Ευαγγελόπουλος: «Πήγαμε μαζί στο μαιευτήριο και γεννήσαμε»
Ο στενός της φίλος, που βρέθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμή, περιέγραψε με ενθουσιασμό την εμπειρία της γέννας, μεταφέροντας και το κλίμα που επικρατούσε. «Με την Κατερίνα πήγαμε μαζί στο μαιευτήριο και γεννήσαμε. Είναι κουκλί, το αγαπώ ήδη και μη σου πω περισσότερο από την Κατερίνα». Η φράση του, με δόση χιούμορ αλλά και έντονη συγκίνηση, δείχνει πόσο κοντά της στάθηκε σε αυτή τη σημαντική στιγμή.Ανέστης Ευαγγελόπουλος: «Είναι μια παραδοσιακή μαμά η Κατερίνα Καινούργιου»
Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει τη μητρότητα, περιγράφοντας μια εικόνα απόλυτης αφοσίωσης. «Είναι μια παραδοσιακή μαμά, είναι συνεχώς πάνω από το παιδί. Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο».Η καθημερινότητα της Κατερίνας Καινούργιου με τη μικρή Ξένια
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει συνειδητά να αφιερωθεί πλήρως σε αυτή τη νέα φάση της ζωής της, αφήνοντας προσωρινά στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Οι πρώτες ημέρες με τη μικρή Ξένια φαίνεται πως έχουν αλλάξει εντελώς τον ρυθμό της καθημερινότητάς της, με την ίδια να δίνει προτεραιότητα αποκλειστικά στο παιδί της και στις στιγμές που μοιράζονται μαζί. Παράλληλα, το χαρούμενο γεγονός έχει φέρει μεγάλη συγκίνηση και στο φιλικό της περιβάλλον, με τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο να εκφράζει ανοιχτά τη λατρεία του για τη νεογέννητη, τονίζοντας πως έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.
En