Κωνσταντίνος Αργυρός: "Πρώτα να έρθει με το καλό η κόρη" - Βραδινή έξοδος με την Αλεξάνδρα Νίκα πριν τη γέννηση (Εικόνα)
Βραδινή έξοδος λίγο πριν γίνουν γονείς
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα εμφανίστηκαν σε βραδινή έξοδο λίγο πριν γίνουν γονείς, με τον τραγουδιστή να μιλά για την κόρη τους.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα συνεχίζουν να απολαμβάνουν μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν την κόρη τους. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια ακόμη βραδινή έξοδο, λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του παιδιού τους.
Διαβάστε: Αλεξάνδρα Νίκα: Η τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνής της (Εικόνα)
Διαβάστε: Αλεξάνδρα Νίκα: Η τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνής της (Εικόνα)
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα σε βραδινή έξοδο
Το βράδυ της Κυριακής 27 Απριλίου 2026, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα έδωσαν το «παρών» σε ένα ξεχωριστό δείπνο για τα γενέθλια του Γιάννης Βασιλειάδης, συγκεντρώνοντας πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και της επικοινωνίας. Τις στιγμές από τη βραδιά μοιράστηκε στα social media ο Γιώργος Ντάβλας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο τραπέζι. Ανάμεσα σε αυτές ξεχώρισε και ένα στιγμιότυπο με τον γνωστό τραγουδιστή να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην εγκυμονούσα σύντροφό του.Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά για την κόρη που περιμένουν
Λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του για αυτή τη νέα φάση της ζωής του. «Όλα είναι τέλεια παιδιά, περνάω πάρα πολύ όμορφες στιγμές, ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας. Ευχαριστώ για τις ευχές. Πρώτα ο Θεός. Πρώτα να έρθει με το καλό η κόρη και θα τα βρούμε όλα… Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα ακόμη (για το όνομα κλπ.). Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Πρώτα περιμένουμε να πάνε όλα καλά και μετά θα βρούμε όνομα».
En