Έναν ειλικρινή απολογισμό της επιχειρηματικής του πορείας έκανε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια, στις επιχειρήσεις που ανέπτυξε αλλά και στις απώλειες που βίωσε, τονίζοντας ωστόσο πως, παρά τα πλήγματα, κατάφερε να διατηρήσει κάτι για τον ίδιο ανεκτίμητο: την αξιοπρέπειά του. Μέσα από τη συνέντευξή του, ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί λάθη και αστοχίες της επαγγελματικής του διαδρομής, ενώ αναφέρθηκε και σε προσωπικές στιγμές πίεσης και απόγνωσης που βίωσε κατά την πορεία του. Παράλληλα, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον Νότη Σφακιανάκη, σχολιάζοντας τη γνωριμία και τη σχέση τους, όπως και τη στάση του τραγουδιστή απέναντι στη μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ο απολογισμός της επιχειρηματικής του πορείας

Με ειλικρίνεια μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε και τις απώλειες που βίωσε στην επαγγελματική του ζωή.«Και τα μαγαζιά έχασα και το σπίτι έχασα, την αξιοπρέπειά μου δεν έχω χάσει. Δυσκολεύτηκα πολύ, απελπίστηκα σε κάποια σημεία και δεν ήξερα τι να κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναγνώρισε τα λάθη του ως επιχειρηματίας, παρά τη μακρά του πορεία στον χώρο.«Δόξα τω Θεώ. Πήγα πολύ καλά, επιχειρήσεις πολλές. Αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν πρέπει να ήμουν καλός επιχειρηματίας».

Η αναφορά στον Νότη Σφακιανάκη

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νότης Σφακιανάκης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, εκφράζοντας τη δική του εκτίμηση για τον χαρακτήρα και τη στάση του. «Ο Νότης Σφακιανάκης έχει μια άποψη δικιά του και δεν μπορείς να του πεις κάτι, να του προσάψεις κάτι. Είναι σε όποιον αρέσει, σε όποιος δεν αρέσει ο Σφακιανάκης. Από την πρώτη επαφή που ‘χα μαζί του, όταν ακόμα δεν είχε γίνει φίρμα, του είπα “Νότη, θα σου αφήσω το μαγαζί και θα το κάνεις εσύ όπως θέλεις”. Γιατί ότι κάνεις εμένα δεν μ’ αρέσει, του είπα, αλλά αρέσει στον κόσμο».