Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε ο Ηλίας Γκότσης, μιλώντας για την τηλεοπτική του πορεία και μια πρόταση που δέχθηκε στο παρελθόν για ριάλιτι αγάπης στο εξωτερικό. Ο personal trainer, καλεσμένος στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη» στον ΣΚΑΪ, μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε Bachelor και εξήγησε γιατί δεν προχώρησε.

Διαβάστε: Ηλίας Γκότσης: Αποκάλυψε το εξαψήφιο ποσό που έβγαλε συνολικά από το "Survivor" - Πού επένδυσε τα χρήματα (Βίντεο)


Ηλίας Γκότσης και η πρόταση για Bachelor που δεν έγινε ποτέ

Αναφερόμενος αρχικά στο γνωστό ριάλιτι, ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθάρισε ότι δεν είχε δεχθεί επίσημη πρόταση για την ελληνική εκδοχή: «Για το Bachelor δεν μου είχε γίνει πρόταση, όχι. Μου το είχαν πει φίλοι μου, ότι το είχαν δηλαδή ακούσει και το είχαν βγάλει σαν είδηση, αλλά δεν μου ‘χε γίνει πρόταση ποτέ. Δεν θα το έκανα όμως». Ωστόσο, στη συνέχεια αποκάλυψε πως υπήρξε μια διαφορετική πρόταση, που τον αιφνιδίασε: «Τώρα που το σκέφτομαι, όταν ήμουν ταξίδι στην Κρήτη, δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν το έψαξα ποτέ, μου είχαν κάνει πρόταση για να πάω σε Bachelor του εξωτερικού που θα με διεκδικούσαν άνδρες. Μου είχαν πει και πολύ καλά λεφτά αλλά δεν πήγα».


Η αμφιβολία και η απόφασή του

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να διερευνήσει σε βάθος την πρόταση: «Αυτό μου το είπε ένας άνθρωπος, μου ‘πε ότι είναι παραγωγός και θα γίνει στο εξωτερικό, τώρα αν είναι παπάτζα όλο αυτό δεν το ξέρω. Δεν το έψαξα ποτέ, σου λέω τι έγινε».

Τα χρήματα που προσφέρθηκαν στον Ηλία Γκότση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε και η αναφορά στα χρήματα που φέρεται να του προσφέρθηκαν: «Μου ‘χε πει ότι είναι πολύ καλά τα λεφτά, σε τι εύρος και τέτοια, αλλά δεν συνέχισα καν την κουβέντα. Ήταν 300.000 με 500.000 ευρώ». Παρά το υψηλό ποσό, ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να μην προχωρήσει, δείχνοντας πως για εκείνον δεν ήταν αρκετό για να τον πείσει να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο project. Η αποκάλυψη αυτή έδωσε μια διαφορετική εικόνα για το παρασκήνιο των ριάλιτι και τις προτάσεις που γίνονται σε γνωστά πρόσωπα. «Πλέον δεν βγάζω λεφτά από το ωραίος», τόνισε.