Η Άννα Φόνσου μίλησε με έντονη συγκίνηση για τον Γιώργο Μαρίνο, με αφορμή μια ειδική βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του που διοργάνωσε το «Σπίτι του Ηθοποιού». Η ηθοποιός, που υπήρξε από τους ανθρώπους που τον αγάπησαν βαθιά και στάθηκαν δίπλα του, αποκάλυψε πως ακόμη δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την απώλειά του, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες τις προσωπικές στιγμές και την ιδιαίτερη σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπε, η απόφασή της να του αφιερώσει αυτή τη βραδιά ήταν ένας τρόπος να τιμήσει μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης, που, όπως τόνισε, έφυγε από τη ζωή με έναν τρόπο που η ίδια θα ήθελε να είχε διαφορετικό τέλος.

Διαβάστε: Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Προσωπικά του αντικείμενα εκτίθενται στο "Σπίτι του ηθοποιού" - Τα εγκαίνια της σκηνής με το όνομά του (Βίντεο)

Άννα Φόνσου: «Έφυγε αθόρυβα, εγώ ήθελα να φύγει με θόρυβο»

Αναφερόμενη στον Γιώργο Μαρίνο και στην ιδιαίτερη βραδιά προς τιμήν του, η Άννα Φόνσου είπε χαρακτηριστικά:«Αισθάνομαι καταπληκτικά για τον Γιώργο, γιατί ο Γιώργος έφυγε αθόρυβα κι εγώ ήθελα να φύγει με θόρυβο, γιατί ήταν μεγάλη προσωπικότητα. Τον έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι λείπει. Του έκανα αυτό που ήθελε, μία μουσική σκηνή οι δυο μας, που να είναι βισσινί με ροζ, με την καρέκλα που καθόταν, τα ρούχα που μου χάρισε σε όλη του την καριέρα. Είμαι πολύ συγκινημένη, πιστεύω ότι από εκεί ψηλά θα βλέπει ότι το έκανα αυτό που ήθελε».

Οι τελευταίες επιθυμίες και το γράμμα που της άφησε

Η Άννα Φόνσου μίλησε και για την απόσταση που υπήρχε τα τελευταία χρόνια, αλλά και για ένα προσωπικό γράμμα που της είχε αφήσει ο Γιώργος Μαρίνος:«Ήθελε να φύγει αθόρυβα, αυτό μου το έλεγε, "δεν θέλω να γίνω σούργελο, δεν θέλω να με συζητάνε" και γι' αυτό σεβάστηκα και την επιθυμία του να μην τηλεφωνιόμαστε. Μου έγραψε ένα γράμμα που είναι για εμένα μόνο. Εγώ του τα άλλαξα τώρα», δήλωσε.

Ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, στις 10 Μαρτίου, έχοντας αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια σε οίκο ευγηρίας στη Γλυφάδα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.