Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η εμφάνιση της Μαρία Καρυστιανού κατά την παρουσίαση του πολιτικού φορέα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια επέλεξε ένα σύνολο του Βασίλη Ζούλια, με τον γνωστό σχεδιαστή να μιλά δημόσια για τη συνεργασία τους, την προσωπική του εκτίμηση προς εκείνη αλλά και την εικόνα που παρουσίασε στη νέα της πολιτική διαδρομή.

Διαβάστε: Βασίλης Ζούλιας: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έφτιαξε πατάτες με αυγά" - Η συγκλονιστική γνωριμία και το "Emily in Paris" (Βίντεο)


Το σύνολο που επέλεξε η Μαρία Καρυστιανού

Για τη βραδιά της παρουσίασης του κόμματός της, η Μαρία Καρυστιανού εμφανίστηκε με ένα ασπρόμαυρο look από τη συλλογή του Βασίλη Ζούλια. Το σύνολο αποτελούνταν από λευκό πουκάμισο με κεντημένο μαύρο τριαντάφυλλο και μαύρη φούστα σε γραμμή Α, δημιουργώντας μια αυστηρή αλλά ιδιαίτερα κομψή εικόνα. Ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε πως το φόρεμα υπήρχε ήδη εδώ και χρόνια στη συλλογή του οίκου, ενώ φέτος προστέθηκε το συγκεκριμένο σχέδιο. Όπως εξήγησε, όταν η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το ατελιέ πριν από περίπου έναν μήνα, δεν γνώριζαν ότι το σύνολο θα φορεθεί σε αυτή τη σημαντική πολιτική στιγμή.

maria-karystinou-vasilis-zoulias-look-2
maria-karystinou-vasilis-zoulias-look-1


Ο Βασίλης Ζούλιας για τη Μαρία Καρυστιανού

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με θερμά λόγια για τη Μαρία Καρυστιανού, δηλώνοντας ανοιχτά τη συμπάθεια και την εκτίμηση που τρέφει για εκείνη. «Συμπαθώ πολύ την Μαρία Καρυστιανού. Είναι μια αξιόλογη γυναίκα που έχει κάνει τον πόνο της, αγώνα». Στη συνέχεια ανέφερε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τη ντύνει. «Έχω ξαναντύσει την κυρία Καρυστιανού. Τη συμπαθώ πολύ».

Η αναφορά στο πένθος και το μήνυμα πίσω από το look

Ο Βασίλης Ζούλιας στάθηκε ιδιαίτερα και στο θέμα του πένθους, εξηγώντας πως ένας άνθρωπος που κουβαλά μια προσωπική τραγωδία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να εμφανίζεται διαρκώς ντυμένος στα μαύρα. «Δεν είναι ακριβό το φόρεμα, έχει μια λογική τιμή. Δεν ξέραμε ότι θα ήτανε για αυτή τη στιγμή. Το έχουμε χρόνια στη συλλογή μας, φέτος το κάναμε με το σχέδιο. Όποιος πενθεί δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ντυμένος στα κατάμαυρα». Η συγκεκριμένη φράση συζητήθηκε ιδιαίτερα στα social media, καθώς πολλοί είδαν πίσω από την επιλογή του look ένα μήνυμα δύναμης, αξιοπρέπειας και μετάβασης σε μια νέα δημόσια εικόνα.


Ο Βασίλης Ζούλιας σχολίασε και την είσοδο στην πολιτική

Ο σχεδιαστής δεν έκρυψε πως του άρεσε η παρουσίαση του πολιτικού φορέα της Μαρίας Καρυστιανού, σχολιάζοντας τόσο την εικόνα της όσο και τη δυναμική που εκπέμπει. «Μου άρεσε πολύ, είναι πολύ όμορφη η κυρία Καρυστιανού, είναι πολύ δυνατή. Αν μπεις στο πολιτικό παιχνίδι όλοι κρίνονται». Με αυτή τη φράση, ο Βασίλης Ζούλιας έδειξε πως βλέπει τη νέα πολιτική πορεία της Μαρίας Καρυστιανού ως μια διαδρομή που πλέον θα συνοδεύεται από δημόσια αξιολόγηση και κριτική, όπως συμβαίνει με κάθε πρόσωπο που εισέρχεται στον πολιτικό χώρο.

Η εμφάνιση που σχολιάστηκε έντονα

Η εικόνα της Μαρίας Καρυστιανού στην παρουσίαση του κόμματός της αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σημεία της βραδιάς. Από το styling μέχρι τα μηνύματα πίσω από την εμφάνιση, η επιλογή του Βασίλη Ζούλια συζητήθηκε έντονα, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια κομψή αλλά ταυτόχρονα συμβολική παρουσία.

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας μίλησε με θερμά λόγια για τη Μαρία Καρυστιανού, δηλώνοντας ανοιχτά τη συμπάθεια και την εκτίμηση που τρέφει για εκείνη. «Είναι μια αξιόλογη γυναίκα που έχει κάνει τον πόνο της, αγώνα. Έχω ξαναντύσει την κυρία Καρυστιανού. Τη συμπαθώ πολύ».