Ένα ακόμη ταξιδιωτικό όνειρο φαίνεται πως πραγματοποίησε η Ευγενία Σαμαρά, η οποία ταξίδεψε στη Λισαβόνα και δεν έχασε την ευκαιρία να βουτήξει στα νερά του Ατλαντικού. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram φορώντας το μπικίνι της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον ενθουσιασμό της για τη νέα εμπειρία. Πρέπει να αναφέρουμε ότι η γνωστή ηθοποιός συμμετέχει στη γιορτινή απόδραση στη Λισαβόνα που επέλεξε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες μόλις ημέρες μετά τον γάμο της με τον Μπρούνο Τσερέλα. Η ηθοποιός, έχοντας στο πλευρό της τις πιο στενές της φίλες, πραγματοποίησε εκεί το bachelorette πάρτι της, σε ένα ταξίδι που συνδύασε διασκέδαση, ξεκούραση και ιδιωτικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο πλευρό της βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα από το περιβάλλον της, όπως η Χριστίνα Κοντοβά, η Λένα Δροσάκη, η Ευγενία Σαμαρά και η στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, σε μια πιο προσωπική και χαλαρή συνθήκη μετά το ευχάριστο γεγονός του γάμου της.
Η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή του ταξιδιού της στην Πορτογαλία, με την ίδια να δημοσιεύει εικόνες γεμάτες καλοκαιρινή διάθεση και χαμόγελα. Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια εμπειρία που, όπως αποκάλυψε, βρισκόταν στη λίστα με όσα ήθελε να ζήσει. Έτσι, βρέθηκε στις ακτές του Ατλαντικού και έκανε τη δική της βουτιά, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την εξόρμησή της.
Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά από τη Λισαβόνα
Στη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες της, η Ευγενία Σαμαρά έγραψε με ενθουσιασμό: «Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει! Έγινε και αυτό!!!». Με χιούμορ και αυθορμητισμό, η ηθοποιός περιέγραψε τη χαρά της για τη νέα αυτή εμπειρία, ενώ δεν έκρυψε και την αγάπη της για τη Λισαβόνα. «Κατά τα άλλα Λισαβόνα και ξερό ψωμί!», πρόσθεσε.
Οι φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά συγκέντρωσαν γρήγορα πολλά σχόλια και likes, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τη χαλαρή και καλοκαιρινή διάθεσή της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε ευδιάθετη και ανέμελη, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο, σε ένα ταξίδι που φαίνεται πως της χάρισε όμορφες στιγμές και νέες εμπειρίες.
Η Ευγενία Σαμαρά και η αγάπη της για τα ταξίδια
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευγενία Σαμαρά μοιράζεται εικόνες από ταξίδια και μικρές αποδράσεις της, καθώς συχνά δημοσιεύει στιγμές από μέρη που επισκέπτεται και εμπειρίες που θέλει να κρατήσει ζωντανές. Αυτή τη φορά, η βουτιά στον Ατλαντικό φαίνεται πως ήταν κάτι που ήθελε καιρό να ζήσει και, όπως έγραψε και η ίδια, τελικά «έγινε κι αυτό».