Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως έχει πλέον καθιερώσει τη Μύκονο ως τον αγαπημένο της προορισμό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, επιλέγοντας και φέτος το νησί για λίγες ημέρες χαλάρωσης και οικογενειακής απόδρασης. Μαζί της βρέθηκαν ο γιος της, Πάρης, αλλά και ο σύντροφός της, επιχειρηματίας Δημήτρης Σπυριδωνίδης, σε ένα σκηνικό γεμάτο καλοκαιρινή ανεμελιά.

Διαβάστε: Ιωάννα Τούνη: Η περιπέτεια υγείας στις διακοπές της στη Μύκονο και η εξομολόγηση για τα δέκατα που την κράτησαν στον καναπέ

Οικογενειακή απόδραση στη Μύκονο με καλοκαιρινό φόντο

Ο φακός του Mykonos Live TV την εντόπισε σε γνωστή παραλία του νησιού, όπου η influencer εμφανίστηκε με εντυπωσιακό ασπρόμαυρο μπικίνι, τραβώντας τα βλέμματα των λουόμενων. Η ίδια αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ημέρας στον μικρό της γιο, παίζοντας μαζί του στην άμμο και απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ ο σύντροφός της χαλάρωνε σε κοντινή ξαπλώστρα μαζί με τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, σε ένα χαλαρό mood διακοπών.